- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да споделя
Най - добрата ми приятелка много много не ме слуша като и говоря аз казвам абе ти слушаш ли ме тя казва да ама аз мн не и вярвам . Охх неска ми беше много гаден деня направо отвратителен сутринта като отивах на училище видях момчето което ме харесваше излизах с него няклко пъти ама накрая нещо се забравихем по скоро тои мене ,сигурно защото не го бях целунала и не му и дадох да ме целуне за което много съжелявам .Оффффффффффф направо ще с е побъркам неска 2 ри ден на училище и никак не ми вървеше паднах от стола абе простооо учителките ми са отвратителни поне новите де е то и старите са същите направо незнам тая година как ще завърша .Така ми се плаче като си помисля колко работи ми се случиха неска дано и утре не ми е толкова шибан деня . писах толкова несвързано ама сори дано разберете нещо мм то нече писах нещо същестевено аиде чау
Кирилицата важи и за заглавието!
kalpazanka
Какъв ти е проблема всъщност?Това,че ти е бил скапан денят или защото приятелката ти не те слуша?
Мислиш ли,че има шанс да се върне тръпката му към теб?
мм мисля че ще има някакъв шанс ,но нз какво да правя
Трябваше да започнеш с : Мило дневниче..
Извинявай, но не схванах с какво точно можем да ти помогнем, че денят ти е бил скапан и,че си паднала от стола и учителите са гадни?![]()
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Аз бих те посъветвал първо да разбереш какво става с приятелката ти - BFFто е по-важно отколкото едно увлечение! А за момчето - поговори с него, кажи му, че го харесваш, кажи му, че съжеляваш задето не си му дала да те целуне (просто си имала някакъв проблем и не ти е било до това) и че искаш нещо повечеЗа училището ... да не мислиш, че моите даскали са китки за мирисане .. напълно е нормално! Не се притеснявай, всичко идва от насъбиране на лоши случки, но ти, за разлика от мен (да .. и аз имам проблеми) държиш всичко в ръцете си!
![]()
мерси за съветите
Първоначално написано от Butterfly17
хмм споко човече и аз не дрънкам понякога мн свързано....тва дет разбрах е че фр-то хич не те слуша а даскалото е АД и ти е бил бая кофти деня споко аз със тези фр дет не ме слушат не им разказвам мнама твоята фр слуша ли те по принцип или само напоследък нещо витае някъде
![]()
![]()
ми понякога ме слуша така ама някои път изобщо ния знам за кво мисли
само тя е мм то че витае витае за едно момче ама се пак ;д