.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Шоколад Киндер Сюрприйз

Продавам 1 кг шоколад от яйцата на Киндер Сюрприйз. В отлично състояние и в началото на срока на годността му. Цената е 30 лв. Може и само половин кг., на половината от тази сума.
    Имайки предвид, че едно яйце в магазина е около 1.50 лв., то тук в този килограм са все едно 75 бройки, само че без играчките. Тях ги колекционирам и затова шоколада отдавна ми е втръснал. Общо взето се чудя какво да го правя.

Голям фен Аватара на shadows92
    Ти си отварял\а яйцата така ли ?

Да, аз съм отварял яйцата. Шоколада е съвсем пресен и съхраняван добре. Понеже колекционирам играчките и шоколада отдавна ми е втръснал - го продавам. Проявяваш ли интерес?

Голям фен Аватара на mecheeeee
    стана ми интересно ;D може ли снимка ?

Откъде си и снимка?

Ето тук съм качил снимка с шоколада.

http://prikachi.com/images.php?images/372/2516372p.jpg

Само да поясна, че леките бели точици, които се забелязват на места са от самия шоколад, лек отпечатък от самия бял-млечен пълнеж от вътрешната страна на шоколадовото яйце.
    Иначе аз съм от София. Но ако някой от друг град иска, може да се изпрати пратката с наложен платеж по пощата.

Понеже ме питате за годността на шоколада - той е съвсем пресен и е с годност до Август 2011-а.

Остана още един килограм. Ако някой му е навит, да пише тук или на лична Smile)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си