.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: вита голд

Hybrid View

Голям фен Аватара на girl4eety

вита голд

има ли ефект според вас от тези бонбони, защото се чудя дали утре да не ходя и да си ги купа. На 17 съм.
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Град
    Пловдив
    Не знам дали има ефект, но силно се съмнявам.... Не си хаби парите за глупости, по-добре с тях си купувай зеленчуци и плодове и ефектът ще е добър и ползотворен за тялото ти
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Голям фен Аватара на girl4eety
    Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    Не знам дали има ефект, но силно се съмнявам.... Не си хаби парите за глупости, по-добре с тях си купувай зеленчуци и плодове и ефектът ще е добър и ползотворен за тялото ти
    Да може би си права, аз си взех ина4е един чай за отслабване от около 2 седмици го пия и не забелязвам никакъв ефект! Та значи ще те послушам и няма да си го взимам, както ти каза по-добре да си взимам плодове. Аз иначе исках да го пробвам, защото искам да сваля доста килограми и най-вече в краката и корема, и викам може да ми помогне поне малко. Благодаря ти много
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Град
    Пловдив
    Чайовете за отслабване ги харесвам попринцип, ама не защото от тях реално се отслабва, ами защото раздвижват стомаха моя е доста ленив просто.... имам си Инхуа и го пия от време на време. Най-добре ще е да ходиш на фитнес или пък плуване. Леко с яденето и ще стане
    успех
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си