- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам малко странен проблем
Значи проблема ми е такъв, че немога да се целувам с език.. Просто незнам как.. Искам само ако може да ми обясните колкото е възможно.
Моля без обидни коментари, спама просто е ненужен.![]()
Ми то хубаво, ама как да ти кажа, освен да дойда да ти покажа![]()
![]()
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Води се по партньора си. Като цяло го върти по езика на другия човек.
С всеки различен партньор се учиш наново да се целуваш, просто защото всеки се целува различно![]()
Бъди творец, но твори и простотия
О боже.... гледай филми и том и джери ... ще се научиш ... то има една приказка че кучето гледали касапина ... ама не станало касапин ... е да ама не е точно така ... гледай пробвай ... няма да се изложиш ... поне така си мисля де![]()
![]()
![]()
Ами то това нещо попринцип не се учи, просто кагато почнеш да се целуваш ти идва отвътре какво да правиш. Но ако пак мислиш, че няма да се справиш пробвай в една чаша с вода сложи едно кубче лед и като надигнеш да пиеш от чашата се опитай да гониш кубчето с език. Не знам до колко помага един приятел ми го каза, не съм се целувала с него, за да ти кажа какъв е резулатата, ама той каза, че помагало.![]()
пъхай езика в гърлото й и да вършее като ураган!!!
Ей това е много вярно,всеки се целува по различен начин..Просто прави това,което ти е приятно.Първоначално написано от god94
Въртиш езика по посока на часовниковата стрелка .. или май беше обратното ?![]()
пробвай..
Running is my drug and I am overdosed ..
Благодаря на сички след малко ще пробвам с кубче лед!
@ToXiCtHeBeSt Казах без спам, но както виждам ти си за ранка...
ОМГ. практика е отговора. с обеснения не става хавата.
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
има клипове в ютюб... или вбокс-а.... просто ако се разровиш ще ти илзязат техники и т.н....![]()
споко, много хора не могат, а си мислят че могат![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Води се по движенията на партньора си.
о не е голяма философия... пускаш езика , тя пуска нейния и се гонят между кариесите и вчерашните останки от кюфтета :P
Ми то в самочувствието няма нищо лошоПървоначално написано от Momchence
![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Тва ме разбиПървоначално написано от FunkyBoy
![]()
![]()
Слагаш езика си в устата на гаджето си и го мърдаш ..Първоначално написано от XaXo
а ти нямаш един ефектен отговор ..Първоначално написано от ToXiCtHeBeSt
Върти го бавничко(момичетата си падат по бавни езичета) гледай да нямаш много баластра в устатазахапваи и джуките ... но езичето го върти бавно!!!!
(все пак бавното е по-възбуждащо)
![]()
Късмет :P
+1Първоначално написано от IamSoExcited
Обучавам изродииииииииии !
xvani nai dobrata si priqtelka която ти е наи блиска i q nakarai da ti pokaje как се celuva i si gotov
nqmam kakvo da kaja
Вадиш езика, облизваш от челото до петите и вече си експерт.![]()
Да обичаш значи да страдаш!