.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

помогнете стези момчета

здр! Сигорно вече има такава тема но плс отговорете ми.Аз съм момиче на 13 и харесвам едно момче от моето даскало на 14 години.Не се познаваме а аз изкам да го опозная но нз как да го заговоря ,много ме хваща срам като мина покрай него.След една седмица е панаира на града ни и си мислех че ще е добре че тогава мога да го поканя да излезем.Какво ще кажете?

Може да имам правописни грешки за които се извинявам и благодаря предварително!

Просто го заговори без да се притесняваш, питай го дали има вече някакви планове и му кажи нещо от рода на "Искаш ли да пием кафе" или "Искаш ли да отидем заедно...."
    Въобще не се притеснявай - той със сигурност ще остане доволен

Цитирай Първоначално написано от PinkMojo
    Просто го заговори без да се притесняваш, питай го дали има вече някакви планове и му кажи нещо от рода на "Искаш ли да пием кафе" или "Искаш ли да отидем заедно...."
    Въобще не се притеснявай - той със сигурност ще остане доволен
    ami kak da ne me e sram kogato govorq s nego

Град
    Велико Търново
    Да, и не само правописни, но и граматически грешки си допуснала.

Направо не знам какъв съвет да ти дам, купи си сладолед и го яж пред момчето
    .
    facebook.com/mrrrrrrr

Цитирай Първоначално написано от ntL
    Направо не знам какъв съвет да ти дам, купи си сладолед и го яж пред момчето!.

.

Добре, т'ва ме развесели До колкото до теб, момиче, ще ти кажа само, че за разлика от вас, ние няма да се притесняваме, че някой просто ей така ни кани на среща. Не си мислим "Олеее, аз изобщо не го познавам, ся какво ли ми е намислил". Което и да е момче ще се радва някоя от нежния пол да го заговори и още повече - да го покани на среща. Нямаш какво да губиш! Действай!

Цитирай Първоначално написано от nikiTANEV

.

Добре, т'ва ме развесели До колкото до теб, момиче, ще ти кажа само, че за разлика от вас, ние няма да се притесняваме, че някой просто ей така ни кани на среща. Не си мислим "Олеее, аз изобщо не го познавам, ся какво ли ми е намислил". Което и да е момче ще се радва някоя от нежния пол да го заговори и още повече - да го покани на среща. Нямаш какво да губиш! Действай!
    ami ako ne me haresa i napravo me otreje

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Рискувай Все пак ако не опиташ губиш повече .. ако те отреже казваш си 'майната му' ( не на момчето а на всичко ) и се обръщаш и си заминаваш
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

kak da go zagovorq v smisul aide 6te go spra i ko da mu kaja
    posledno vupros4e

Фен
    Град
    Костинброд
    аз ти предалгам 1-во да се запознаете и тогава да го каниш на среща.. иначе може да си каже '' ква е тая досадница не я познавам а пък иска да излизаме '' така че по-добре се запознайте.. ако те е срам да отидеш сама и да се запознаете ако имате общи приятели накараи ги те да ви запознаят..
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Цитирай Първоначално написано от bettyblackdewil
    аз ти предалгам 1-во да се запознаете и тогава да го каниш на среща.. иначе може да си каже '' ква е тая досадница не я познавам а пък иска да излизаме '' така че по-добре се запознайте.. ако те е срам да отидеш сама и да се запознаете ако имате общи приятели накараи ги те да ви запознаят..

++

Ако учите в едно даскало мн добре аз се запознах с гаджето така :

Отидох при него и казах "извинявай нова съм тук случайно да знаеш къде е Крис от 6в(това беше той) казаха че бил готин и искам да го видя"
    той много се изкефи и каза "Ами аз съм :д искаш ли да те разведа щом си нова?? "
    Накрая на обиколката на даскало ме покани да излезем
    Извод : Прави се на луда и ще върже

Отидох при него и казах "извинявай нова съм тук случайно да знаеш къде е Крис от 6в(това беше той) казаха че бил готин и искам да го видя"
    той много се изкефи и каза "Ами аз съм :д искаш ли да те разведа щом си нова?? "

Град
    Велико Търново
    Ако случайно не те хареса и те отреже, имаш 2 варианта:

1. Гръмни се
    2. Давай със следващото момче
    facebook.com/mrrrrrrr

Цитирай Първоначално написано от teenshit

ееееее

Цитирай Първоначално написано от bgmacka97
    Цитирай Първоначално написано от nikiTANEV

.

ami ako ne me haresa i napravo me otreje
    Повярвай ми, няма да е толкова зле Ти изпитваш само едно увлечение към него, а аз във момента си нося несподелената любов вече седмица след 2 години връзка! Както виждаш (и казах по-горе) няма какво да губиш! Увлечения - бол!

zdr otnovo ne uspqh da subera smelost predi panaira da go napravq no ytre ... ve4e nqma da se zamislqm pi6ete pls

Ами като начало май не е зле поне да се запознаете, понеже както си написала май си го харесала външно, а може изобщо да не ти хареса по характер... И след това може да излезете или там каквото ще правите...
    Skate or Die
    Ride and Fly
    Fuck Your haters
    Long live skaters..

"Never say Never"
    If you ain't first, you're last!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си