.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Имам проблем и все ми пречи.

Здравейте,надявам се вие да ми помогнете,преди време се обличах с кецове и по-мъжки но от известно време започнах да дружа с една стара приятелка,която вече се облича с токчета и по-женствено и аз изведнъж реших,че няма да се обличам мъжкарски,защото тя не го харесва,пък и аз вече не го.Не завися от нея,но не знам чувствам се странно аз да съм единствената различна и когато облиам малко по-женствени дрехи не се чувствам мн добре в кожата си,но и вече не бих сложила кецове и т.н,а се страхувам от старите ми приятели,които мразят такъв стил обличане как ще реагират.Помогнете ми.

:P Аз ходя с кецове .... хич да не ти пука, ако така наречените ти приятели имат не6то против стила ти, не са ти приятели.. да го ду*ат !!! Освен това може да съчеташ стиловете ... кецове с къса пола или не6то такова... :P :P :P
    И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O

Носи всичко което те кефи!Да не ти пука кой какво мисли...
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

Намери своя стил и не се притеснявай да го показваш. Има много момичета, които се обличат по-мъжкарски, така че не се притеснявай. Ако приятелите ти са истински ще те приемат всякаква.

попринцип истинските приятели не ти търсят кусури защото ако са ти истински те приемат каквато си.Но за да се почувстваш ти по-добре,пробвай да съчетаеш стиловете - например спортно-елегантния. Сега достатъчно си е на мода,та хем си женствена,хем си в твоя стил

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Това да смениш стила си,заради една приятелка е много тъпо..И какво като тя се облича по-"женствено"...Т.е. се облича по различен начин от тебе..Това не означава,че и ти трябва да й подражаваш и да си смениш стила..Щом ти харесват кецовете - носи си ги..Да не ти пука кой какво мисли за това..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

ами всъщност вече не ми харесва по-спортният стил,но просто се чувствам много странно в рокли,токчета или поли.И ме е страх предишните ми приятели да не ме вземат за кифла и да ме зарежат.

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    Ти сама си избираш стила, не може никой да ти се меси . Това , че един приятел се облича по един начин, а друг по съвсем друг не трябва да те притеснява. И щом не се чувстваш удобно, просто не обличай такива дрехи.
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ако хората, с които се движиш, ще те заебат само защото си си сменила стила на обличане, то те не са ти приятели.
    Ти си прави изводите.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Ако твоите "приятели" решават по облеклото ти дали да дружът с теб - те не са ти приятели.
    Ако ти се променяваш, заради някого - това е огромна грешка.
    Бъди такава, каквато си, а не такава, каквато другите искат да бъдеш.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Ако на тях не им харесва как се обличаш просто им кажи че в това се чувстваш най-добре и носи това ,което ти е удобно Както казаха може да съчетаеш стиловете.Например кецовете с някой дънки по теб и с един потник по шарен , гривна, обеци , грим Както прецениш. Но не се подчинявай на другите!Неможе те да ти казват как да се обличаш..
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Никога не е късна за промяна. Понякога тя е наложителна. Не се притеснявай за излишни работи. Не е станало кой знае какво Не си направила нищо лошо

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Щом става въпрос за дрехи, мен въобще не ме интересува мнението на други! Ти си си ти, така че носи това, което искаш и което ти харесва, а не това, което на другите им харесва! Аз пък си нося и кецове и токчета, и дънки и поли...всичко, което ми е грабнало окото. Приятлките ми са същите.

Защо се интересуваш от мнението на другите?Важно е на ТЕБ да ти е удобно!
    Усмихни се,живота е кофти

зн че сички ти повтарят да си смениш приятелите и че тези не са ти истинските щом ти критикуват стила ако приятелките ти се от тези мазни кифли (съжалявам за израза) дето ходят по света и си берат безмозъчни мочета то това е нормално да искат да не ходиш мъжествено * глупости на туркалета даже ако си по различна от кифлите свестните идват по лесно нз поне аз не си падам по кифли та моя отговор е жиевей и людеи както си знаеш !!

Ще е хубаво да съчетаеш стиловете например аз си нося и токчета, но и обожавам кецове и понякога съчетавам двата стила. Например си обличам клин,поличка,потниче и кецове. На мен това ми харесва, както и на моите приятели.
    Smileeeeeeeeeeeeee

мила виж обли4аи се както си иска6 не гледаи другите както ти е одобно а ако ти се расардят фр зна4и не са ти били истински фр

Голям фен Аватара на babyy123
    Щом става въпрос за дрехи, мен въобще не ме интересува мнението на други! Ти си си ти, така че носи това, което искаш и което ти харесва, а не това, което на другите им харесва! Аз пък си нося и кецове и токчета, и дънки и поли...всичко, което ми е грабнало окото. Приятлките ми са същите.
    +1

Бъди в стила, който ти обичаш, и в който ще ти е най-удобно.
    Не се влияй от хората около себе си.

Имам проблем и все ми пречи.

Виж тфа да носиш кецове си е съвсем нормално аз те съветвам да се обличаш както си искаш и да не се влияеш от стила на другите.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Емии вчера бях с кецове и ме помислиха за по-голяма. Днеска бях с токчета и едни чужденци искаха да се снимат с мен Е сега ако ми го разгадаете що се случва така... Оо
    по темата: Изобщо да не ти пука какво мислят хората, за това как се обличаш. Приятелите са с теб не заради дрехите, ами заради теб самата. Ти дори и с чувал да си облечена добрите приятели ПАК ще са при теб.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Бъди си в своя стил.Не се интерсувай толкова много от мнението на другите. Апък и е сладко момиче да носи кецове Измисли си твой стил и подражавай на него,ако приятелите ти наистина те обичат,няма да се скарате заради стила,който ти харесва.Все пак-твое си е тялото и мнението за дрехи/обувки.

Не живей заради другите-това е първото,което ми хрумва.
    Приятелката,приятелите,кец овете,токчетата...а къде си ти в тази ситуация?Някъде по средата между детето и жената.
    Комбинирай двата стила и ще получиш това,което си ти.Например,когато не се чувстваш комфортно с токчета и знаеш,че не пасват на идентичността ти-купи си някакви ниски обувки,например от онзи тип `пантофки`,които носят,но не кецове.Така си хем женствена,хем не съвсем далеч от старото си аз....Това е само една идея,но мисля,че ще ме разбереш.
    Fashion is my passion.

Супер фен Аватара на Di
    Ходи както ти е удобно..
    Да не ти пука от никой,защо изобщо се съобразявате с всички??

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от rihanamiley
    ами всъщност вече не ми харесва по-спортният стил,но просто се чувствам много странно в рокли,токчета или поли.И ме е страх предишните ми приятели да не ме вземат за кифла и да ме зарежат.
    Като не искаш да те отхвърлят,носи това,което ти харесва.А пък който иска да ти е приятел.Не си се родила да слушаш другите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си