- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- дюстабан /плосто стъпало/
Здравейте! Мисля, че това е най-подходящото място да сложа темата.
От година-две една приятелка ми казва, че с единия крак съм дюстабан, но аз отричах т.к. като стъпех с мокър крак на цимент понякога ми се личеше свода, друг път не. Но снощи, когато бях на танци (играя в клуб по български народни хора) и на бързите хора много ме заболя въпросният крак, дори след известно време след като спрях да играя ме болеше още. Днес на училище ме боля кракът и сега вечерта.. абе въобще боли си ме. Имам съмнения, че вс това тръгна от преди няколко дни, в даскало ни караха да скачаме още 1вия час без загрявка без нищо и евентуално тогава де да знам и аз съм засегнала нещо ли какво... Мисля да говоря с нашите и да ида на лекар и до колкото ми е известно биха ми помогнали стелки, но ми е любопитно с носене на тези стелки кракът ми би ли се оправил или трябва просто винаги да ги нося? Друго, което искам да попитам е дали ще мога да се освободя от физическото поради тази причина?
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Вероятно проблемът е там,че във въпросния час по физическо не сте загряли;от там може да идва болката.И разбира се-щом те боли можеш да се освободиш от физическо,кажи на учителя,че имаш проблем.1 седмица не ходи на физическо и би трябвало да ти мине.Ако не отиди на лекар.Ако се притесняваш много по-рано отиди на лекар.. Успех.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Благодаря ти, а това за часовете по физическо сега нали се правят нормативи и те не искат да освобождават без бележка от лекар... но ще измисля нещо, ако ме боли няма да играя, а верочтно ще ида в понеделник до лекаря то там чудо ходих 2 пъти само да си взема талон, че съм здрава и ме върнаха и ме ядосаха само, но да ще измисля нещо мерси![]()
Няма проблем,ако са толкова строги учителите ти,че задължително искат бележка,отиди при личния си лекар и го питай какъв може да е проблемът и как можеш да се оправиш,междувременно си вземи бележка.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
ами май май така ще стане понеделник ще ида![]()
Не мисля,че те боли заради това. Не го казвам просто така, аз съм дюстабан (но не ми е напълно плоско стъпалото) и с двата крака. Лудия пешеходец и какво ли още не съм, от това не боли, стига обувките ти да са удобни. Малко по-трудно се намират подходящи, трябват по-меки стелки за маратонките и т.н
Все пак иди и се консултирай с доктор, за да си спокойна
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
искам да ви попитам също евентуално кракът може ли да се възтановис носенето на тези стелки? или това е някаква моя си измишльотина?
няма как да се възстанови, това си е вид деформация. Не е болка за умиране, все пак не е пълно плоскостъпиепросто гледай обувките ти да са ти удобни и да ти лягат точно на извивката на стъпалото, дори това да ти коства продължително обикалене по магазините. Впрочем на мен лекарката ми каза,че е хубаво да нося малко токче, 4-7см, било най-=подходящо
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
аха ясно благодаря ти за информациятаа това за подходящите обувки, голям проблем ще ми е, защото съм голяма маниячка на обувки хаха но ще видим какво ще каже лекарят не мога да съм сиг, че е това