Цитирай Първоначално написано от sexypetia91
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Е, не са по 20 стотинки, а към лев и 50 кутийката. Иначе сме ги пробвали отдавна, но ми се сториха бая дебелички и сухи. 2-3 кутийки и няма скъсан.
И аз това щях да питам, понеже работя в аптека и са по 20 ст. точно, а това за кутийката ме уби, понеже се продават на лентички по 3, а в една кутия, която си е голяма има към 200 бройки.

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
По темата : Един съученик си ги слагаше на главата, надуваше ги и вървеше като със скафандър. Направи си сметка колко са надеждни, не се пукаха.
А за тоя дето си е слагал презерватива на главата като скафандър или трябва да е в първи клас, за да му е малка главата или трябва супер много да си вярваш, че това е възможно да се случи.
Не ме карай да ти давам скайпа му да ти даде обяснение как точно става , или направо снимки и видео.
Трябва СУПЕР много да си вярваш, че както се заяждаш няма някой да те пресрещне на пътя и да ти свети маслото.

П.П: Въпросното момче вярно, не е с голяма глава, ама му е съвсем съразмерна. И има "скил" , както го казват някои геймъри . Като нямаш усещането за простотията , няма как да я вършиш