.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Заместител...?

Сега реших да се лакирам и махнах стария лак от едната ръка.Взех шишенцето лакочистител,но понеже е от тези,които не капят,а направо си се изливат (ако знаете за кои говоря) успях да го изхабя по земята...Някой може ли да ми каже нещо друго,с което мога да изтрия лака.Пробвах с някакви различни парфюми,които съдържат алкохол,но почти нищо не вършат...сега ще взема да пробвам и с алкохол,пък ако не стане...ще ударя една и ще забравя за лакове и за всичко
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Голям фен Аватара на mecheeeee
    ацетон ...

аа не разбрах какво ти пречи да използваш лакочистител ;D

Град
    Пловдив
    По пода е, няма как да го ползва. Много гадно така.... Попринцип с ацетон, ама малко хора държат такова вкъщи....не можеш ли да го изшлюпкаш с нокти, пак малко ще се замаже положението... О, питай някоя комшийка да ти услужи :Д
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Цитирай Първоначално написано от mecheeeee
    ацетон ...

аа не разбрах какво ти пречи да използваш лакочистител ;D
    Ами излях го...а за ацетон знам...ама сега от къде да си го извадя този ацетон
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Пробвах да намокря памук с вода и да му сложа малко незасъхнал лак,защото и той съдържа количество ацетон,а докато е мокър не се задържа от лака по ноктите...и така го махнах...казвам ако някой има същия проблем да пробва

Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Пробвах да намокря памук с вода и да му сложа малко незасъхнал лак,защото и той съдържа количество ацетон,а докато е мокър не се задържа от лака по ноктите...и така го махнах...казвам ако някой има същия проблем да пробва
    Стар лак се маха с нов лак Изпитано.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

спирт
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Не става със спирт Иначе на мен редовно ми се случва да е свършил лакочистителят и използвам разредител за лак за нокти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си