И мен миналата година не ме пуснаха на рожден ден с преспиване, и аз бях на 15. Ядосвах се, умолявах ги, на баща ми даже спрях да му говоря защото не виждах причина да не ме пуснат. И все още не я виждам, но както и да е. Тогава майка ми се уговори с майката на друго момиче, което също щеше да е там и бащата на момичето ни взе към 1-2 и спахме у тях.
След месец някъде ги питах дали може да спя в същото момиче и ми дадоха и от тогава вече ме пускат, но в повечето случаи е с доста уговорки и ми звънят постоянно.. Последният път когато ме пуснаха на рожден ден с преспиване даже не ми звъняха, но аз им се обадих за да са спокойни. Мисля че им трябваше време да си изградят някакво доверие, защото баща ми примерно беше сигурен, че ще тръгнем някъде по улиците или по дискотеките..
И честно казано не съжалявам за онзи път, когато не ме пуснаха. Нищо не съм изпуснала, а и ще има много други пъти. Кажи им примерно, че всички други са ги пуснали, но под всички други гледай да кажеш малко хора, защотто могат да излязат с оправданието, че не е удобно толкова хора да останат. Може да им дадеш и домашен телефон и да ти звънят. За сега нищо друго не се сещам.