- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Страх ме е ... от живота.
Чакай малко аз кога съм казал , че съм прецакан , и ти откога си го мислиш това нещо..? От картинката с фейла ли..? Та това даже не го разбрах , явно само хора с твоята диплома могат да го разберат , и още нещо немога да си обесня , ти няква фенимистка ли си ?![]()
Bez dusha da byda hodesht trup , da byda vodesht kult , da byda rob smiren ili da byda robyt vodesht bunt?!
Достатъчно.
serenityFX, запознай се с правилата на форума. Проява на дискриминация следва да се наказва, при това без предупреждение. Предвид на това, че си новорегистриран, ще пропусна това покрай ушите си, но се старай да избягваш ненужни спорове![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
12. Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън към потребител или група потребители и проявяват дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на санкция - изтриване или банване. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на сайта или потребители, модератори, администратори на форума и сайта. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
От този текст 1вите 2 реда като прочетох , и като прочетох 2 поста на въпростната дама (да няма дискриминация) , намерих около 76 нарушения , и тя понеже не е нова моля за реакция , а аз си взимам поука , ок?!![]()
П.С. Просто ви доказвам в момента колко бъркаме и 2мата(YouDontKnowMe и муа) , затова се заяждам с нея , и по никъв начин не намесвайте дискриминация с тва , че тя е невежа... може да е много начетена ама нищичко не знае![]()
Bez dusha da byda hodesht trup , da byda vodesht kult , da byda rob smiren ili da byda robyt vodesht bunt?!
Нека поставя проблема така:
Или се придържай към дадената тема, или не пиши изобщо.
Същото важи и за двамата.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Трудно е човек да реши . Смисъл дали да следва това което иска или това ,което трябва . Честно казано изобщо не искам да съм на 18 и да съм 12ти клас ,защото не се чувствам готов,но нямам избор. Трябва да се направи ,няма кой да ме замести или да върна времето назад . Може би основният проблем е ,че не знам какво точно искам ,дали да продължа да уча или да се захвана с нещо ,което ме влече и да си поема последствията. Просто е кофти тръпка ,но няма как,все някога щеше да дойде .
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Засега стимула, който трябва да си създадеш е да решиш какво точно искаш да учиш, от там стартираш. Казваш, че имаш няколко университета в предвид, ами ок, разгледай специалностите, избери си такива, които наистина те вълнуват, които ще учиш с удоволствие. И когато започне студентският живот ще разбереш за какво става въпросНяма от какво да се страхуваш, когато вземеш в ръце професията, която ти доставя удоволствие, ще се появи и човека, който ще те обича, ще си поставиш за цел създаването на семейство и т.н. Това е живота
![]()