Цитирай Първоначално написано от serenityFX
Много сте ми интересни само като ви чета , а ако ви видя на живо 100% ще се пукна от смях... на мене въпроса ми е следния:

Какво ще стане ако нещата не се развият както са били планувани РОЗОВО?! Ама нали от форумите всичко могат и сега поне 10 човека ще ми обеснят кво ще стане и т.н. , ама кой заблуждавате..? Нали ще гледате като телета когато нещата се объркат , недай си боже се ударят в критични... освен да се оглеждате и да мигате друго няма да можете да правите... и не ми обеснявайте , че знаете и т.н. аз тва го знам от житейски опит , не от форум постове , тролове такива!
Някои хора имат планове и ако нещата се прецакат.
Имам план ако ми ампутират крайниците, ако ослепея/оглушея , ако умра . Имам плак , ако нещо се случи с близките ми , ако трябва да се грижа за тях. Друго ако се случи - не би било толкова сериозно.
Това, че теб са те прецакали и си бил неподготвен не значи, че всички ние ще попаднем в твоята ситуация.
Всеки може да си направи живота "розов" , независимо от обстоятелствата . Дали ще трябва да си промени нагласата, начина на живот, каквото и да е било - ако не иска да стане някакъв оплакващ се и хейтващ тип, човека ще успее. Няма болест, няма мъка, няма нищо, което да може да го спре, ако има силното желание.
И трудностите не трябва да го отказват.