.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

ПРИЯТЕЛСТВОТО.... <333

Здравейте на всички!Моля за съвети..с най-добрия ми приятел сме в различно даскало,различни смени.Страх ме е да не се отдалечим.Моля кажете как бихме могли да запазим приятелството и да си останем най-добри приятели
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

И аз съм в същото положение.Ние си запазихме приятелството като си пишехме по скайп говорихме си по телефона и се виждахме събота и неделя. И може да направите и още нещо ако сте по-големи 14-15 години излизате вечерта към 7-8 няма да е за кой знае колко време но пак е нещо.
    Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Излизайте събота и неделя, или вечер, говорете си по телефона, скайп...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Много просто, трябва и двамата да отделяте време да излизате... и просто да поддържате връзка. Може би всеки от вас ще си намери и нови приятели, но това не означава, че вие вече няма да бъдете.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Ако наистина сте най-добри приятели нито единия от вас няма да позволи да се разделите .И аз съм така-С най-добрата ми приятелка не само сме в различни училища,но и в различни градове.Тази година замина с майка си по семейни причини.Но събота и неделя си идва и се виждаме,а през другото време скайп и телефон Не се притеснявай просто си намирайте време един за друг Ще успеете

поддържайте връска често и вс ще е наред

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

Просто поддържайте повече връзка.
    Скайп. Излизайте през свободното време.
    Ако наистина имате силното желание да запазите това приятелство,
    ще намирате винаги начини.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си