.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тормоз в училище

та има един в училище от моя клас дето се ме тормози всеки ден унижава ме пред съученицитем ми и какво ли още не и незнам какво да правя постоянно иска да преписва от мене (седи пред мен) на тестовете а ако му кажа няма да ти дам да преписваш или нещо подобно веднага се зъби... плс хелп немога да го набия проал съм се преди и не става се ме фаща шубето

Град
    Пловдив
    Кажи му да не те закача, действай спокойно от начало. Не му давай да преписва. Най много да си изядеш боя пред свидетели, ама после ще го осъдиш То даже може и за клевета, нанесени морални щети, дрън-дрън...забавно ще му стане като на майка му звънне адвокат ( е, винаги може да е ебавка,добре изпипана, че да го сплашиш) Намери си начин, освен ако не искаш да бъдеш слабохарактерно бебе и занапред
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Нямаш ли по-голям брат, братовчед, приятели?

Град
    столично парче
    А откъде си и кой клас?

Хммм, далечко си ми, а и нямам приятели в Плевен. Поговори с него нормално и гледай да измислите нещо в стил "аз ще ти давам да преписваш, ти няма да ме тормозиш".

Плевен 8 клас

dssad

Цитирай Първоначално написано от judje
    Плевен 8 клас

8 клас и още на 3тия учебен ден без да те познава те тормози на къде отива света

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    инати се бе, кво като ти се зъби? Без покритие е 100%.. малко синини минават бързо.. той като остане на поправка има да се чуди откъде му е дошло

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    малко синини минават бързо..
    лесно е да се каже

Цитирай Първоначално написано от Grudi_SeXa
    "аз ще ти давам да преписваш, ти няма да ме тормозиш".
    опитвал съм и не става

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ами чакаш пич щом вече те е набелязал че си слаб гадноо траеш докато спре или почваш и ти ако си още малък и ще ходиш в друго училище гледай там да се представиш по добре
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    столично парче
    С удоволствие бих го превъзпитал тоя хубавец, но наистина нямам път към Плевен. Ако прекали с тормоза, говори с вашите.

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    малко синини минават бързо..
    лесно е да се каже
    ти май търсиш универсалното решение - хем да спре да те закача, хем почти нищо да не направиш... ако е по-мускулест от тебе, тва не тряа те стряска.. гледал съм фитнес маниак да е пребиван от едно лапе (2 години по-малко от него, не толкова силно).. ако се стигне до бой не силата е определяща

не може все леката, брат.. живота е гаден, тряа свикнеш да се бориш с трудностите

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ако сега си и заек незнам и аз съм заек но нямам никви проблеми а училището не е известно с хубави неща
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Ти си луд бе,блъфирай го нещо... кажи му,че си казал на важте,че те тормози.И че ако не престане ще го съдиш и готово.Ама му го кажи като сте само 2мата,щото сиг ако сте през мн. хора ще се направи на отворко и пак ще почне

Офтопик:

"awerw" - махни тоя аватар,че ме възбужда бе
    The years pass and people change but I'm stayin' true to my ways ...

Ракията и приятелите стават по добри с времето!

ебава те само защото пикаеш седнал

това горното не го разбрах

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от k1r37o
    Ти си луд бе,блъфирай го нещо... кажи му,че си казал на важте,че те тормози.И че ако не престане ще го съдиш и готово.Ама му го кажи като сте само 2мата,щото сиг ако сте през мн. хора ще се направи на отворко и пак ще почне

Офтопик:

"awerw" - махни тоя аватар,че ме възбужда бе
    ееми за какво ми го препоръча, сега ще си го гледаш
    sapphire5

Re: Тормоз в училище

та има един в училище от моя клас дето се ме тормози всеки ден унижава ме пред съученицитем ми и какво ли още не и незнам какво да правя постоянно иска да преписва от мене (седи пред мен) на тестовете а ако му кажа няма да ти дам да преписваш или нещо подобно веднага се зъби... плс хелп немога да го набия проал съм се преди и не става се ме фаща шубето
    За да те фаща шубето, значи или е по мусколест или е по висок от тебе а да ти кажа по голям (висок) човек най лесно се бие.Вкарай му 2 бързи и се чуди на кои свят е.

Град
    Дружба

Re: Тормоз в училище

Цитирай Първоначално написано от Sapunji
    За да те фаща шубето, значи или е по мусколест или е по висок от тебе а да ти кажа по голям (висок) човек най лесно се бие.Вкарай му 2 бързи и се чуди на кои свят е.
    аз съм 1,90, ела ми вкарай 2 бързи да видим дали ше успееш всичко е до техника.. силата лесно може да се преобърне срещу силния знам го от опит.

Говньо, метафората я схванах, ама не помагаш изобщо.. изобщо не си отваряй работа да пишеш, ако не е в помощ на търсещия такава

същата работа

Човек имах същия проблем в 8 клас!Тормозеше ме един идиот!Всеки ден беше ад!Той ме съсипа!Накрая го изгониха! Но той достатъчно ми навреди!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    не му обръщай внимание или се оплачи на класната или психолого на училището няма нищо срамно в това(няма да има ефект обаче) Псувай го, обиждай го и ако продължава отиди се оплачи-аз пък като бях 8-ми клас всички станахме приятели отначало и си изкарвахме много весело, но 9-ти и 10-ти клас се разделихме на групички,но ще опрайм до 12 клас

Кое даскало си?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Grudi_SeXa
    Нямаш ли по-голям брат, братовчед, приятели?
    Пфф да се държи като няква п*тка с извинение.По-добре му скочи пък дори да изядеш боя поне си оставаш с честта,което е най-важното!!!И предполагам,че е някво компелсарче дето е поне 20 кила повече от теб и целия клас го защитава....

Супер фен Аватара на fenasf
    Не прави грешката ми да не отвърнеш - счупи му главата !!!
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си