- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тормоз в училище
та има един в училище от моя клас дето се ме тормози всеки денунижава ме пред съученицитем ми и какво ли още не
и незнам какво да правя постоянно иска да преписва от мене (седи пред мен) на тестовете а ако му кажа няма да ти дам да преписваш или нещо подобно веднага се зъби...
плс хелп немога да го набия проал съм се преди и не става се ме фаща шубето
Кажи му да не те закача, действай спокойно от начало. Не му давай да преписва. Най много да си изядеш боя пред свидетели, ама после ще го осъдишТо даже може и за клевета, нанесени морални щети, дрън-дрън...забавно ще му стане като на майка му звънне адвокат ( е, винаги може да е ебавка,добре изпипана, че да го сплашиш) Намери си начин, освен ако не искаш да бъдеш слабохарактерно бебе и занапред
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Нямаш ли по-голям брат, братовчед, приятели?
ами не![]()
А откъде си и кой клас?
Хммм, далечко си ми, а и нямам приятели в Плевен. Поговори с него нормално и гледай да измислите нещо в стил "аз ще ти давам да преписваш, ти няма да ме тормозиш".![]()
Плевен 8 клас
Първоначално написано от judje
8 клас и още на 3тия учебен ден без да те познава те тормозина къде отива света
инати се бе, кво като ти се зъби? Без покритие е 100%.. малко синини минават бързо.. той като остане на поправка има да се чуди откъде му е дошло![]()
лесно е да се кажеПървоначално написано от Tempest
опитвал съм и не ставаПървоначално написано от Grudi_SeXa
![]()
ами чакаш пичщом вече те е набелязал че си слаб
гадноо
траеш докато спре или почваш и ти
ако си още малък и ще ходиш в друго училище гледай там да се представиш по добре
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
С удоволствие бих го превъзпитал тоя хубавец, но наистина нямам път към Плевен. Ако прекали с тормоза, говори с вашите.
ти май търсиш универсалното решение - хем да спре да те закача, хем почти нищо да не направиш... ако е по-мускулест от тебе, тва не тряа те стряска.. гледал съм фитнес маниак да е пребиван от едно лапе (2 години по-малко от него, не толкова силно).. ако се стигне до бой не силата е определящаПървоначално написано от judje
![]()
не може все леката, брат.. живота е гаден, тряа свикнеш да се бориш с трудностите![]()
ако сега си и заек незнами аз съм заек но нямам никви проблеми а училището не е известно с хубави неща
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ти си луд бе,блъфирай го нещо... кажи му,че си казал на важте,че те тормози.И че ако не престане ще го съдиш и готово.Ама му го кажи като сте само 2мата,щото сиг ако сте през мн. хора ще се направи на отворко и пак ще почне![]()
Офтопик:
"awerw" - махни тоя аватар,че ме възбужда бе![]()
![]()
![]()
The years pass and people change but I'm stayin' true to my ways ...
Ракията и приятелите стават по добри с времето!
ебава те само защото пикаеш седнал
това горното не го разбрах
ееми за какво ми го препоръча, сега ще си го гледашПървоначално написано от k1r37o
![]()
sapphire5![]()
За да те фаща шубето, значи или е по мусколест или е по висок от тебе а да ти кажа по голям (висок) човек най лесно се бие.Вкарай му 2 бързи и се чуди на кои свят е.Първоначално написано от judje
аз съм 1,90, ела ми вкарай 2 бързи да видим дали ше успеешПървоначално написано от Sapunji
всичко е до техника.. силата лесно може да се преобърне срещу силния
знам го от опит.
Говньо, метафората я схванах, ама не помагаш изобщо.. изобщо не си отваряй работа да пишеш, ако не е в помощ на търсещия такава![]()
Човек имах същия проблем в 8 клас!Тормозеше ме един идиот!Всеки ден беше ад!Той ме съсипа!Накрая го изгониха! Но той достатъчно ми навреди!![]()
![]()
![]()
не му обръщай внимание или се оплачи на класната или психолого на училището няма нищо срамно в това(няма да има ефект обаче) Псувай го, обиждай го и ако продължава отиди се оплачи-аз пък като бях 8-ми клас всички станахме приятели отначало и си изкарвахме много весело, но 9-ти и 10-ти клас се разделихме на групички,но ще опрайм до 12 клас
Пфф да се държи като няква п*тка с извинение.По-добре му скочи пък дори да изядеш боя поне си оставаш с честта,което е най-важното!!!И предполагам,че е някво компелсарче дето е поне 20 кила повече от теб и целия клас го защитава....Първоначално написано от Grudi_SeXa
Не прави грешката ми да не отвърнеш - счупи му главата !!!
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar