- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бицепс + отслабване
Вие луди ли сте ? Ще видите след няколко месеца!!!! МОЖЕ с дъмбел ще го докажааа!!!! не можело само с някво си дъмбелче еми ще видите![]()
Ти себе си ли искаш да убедиш, или нас,че не мога да те разбера?Първоначално написано от sinia21
Какво по цял ден пишеш коментари как можело да станеш здрав с 1 дъмбел и без диета. Давай. Докажи ни. Опровергай ни. Спри да пишеш и почвай да вдигаш, да видим до къде ще стигнеш.
Мисля, че темата е изчерпана .
дебел да не е по добре от мършавПървоначално написано от CircleOfPain
![]()
ти си луд аз трябва да се откажа от фитнес ако с 1 дъмбел се ставаше машина .......Първоначално написано от sinia21
Никой не е споменавал, че искам да стана МАШИНА , лека полека.. да се стегна тва онова..Първоначално написано от Golqmpi4
имам и корем как да го сваля и стегна ? освен коремните преси ?
абе въздържах се ама то се не траеПървоначално написано от sinia21
ако лека полека за тебе е прогрес=0 давай. корем с коремни преси не се стяга! (очка)
На пук на всички "разбирачи" !
В тази статия ще научите, как с използването само на дъмбели, да оформите мускулите на тялото си, както и да подобрите издръжливостта си. Отново да повторим, не са ви нужни никакви лостове, щанги или машинарии! Нуждаете се само и единствено от дъмбели и желание за тренировка!
Сега какво мислите????
Каквото и в началото - че си идиот.
Първоначално написано от sinia21
абе лапе нищо няма да направиш с тоя дъмбел от сега ти го казвам![]()
ти толкоз рабираш..!!Първоначално написано от Golqmpi4
Вземи си 2 дъмбела и прави това: http://www.mma-bulgaria.com/resource...BE%D1%81%D1%82
Пикльо хал хабер си нямаш от тренировъчни режими, начини за сваляне на килограми, диети и т.н. не приказвай кой какво разбира и кой не става лиПървоначално написано от sinia21
![]()
Тази статия я видях ще ги правя но само че с 1 дъмбел..пак ставаПървоначално написано от LifeFitness0
Не ми говори така ве!! ясно ли е ?хората му казвам само с ДЪМБЕЛ става ония пак ще спори ай бЕгайПървоначално написано от CircleOfPain
Ами не ми се дават още 30лв.. с 1 дъмбел пак ще стане.. ще ги редувамПървоначално написано от LifeFitness0
![]()
Не се занимавайте с него, наумил си е, че може да стане нещо, негов си проблем.Първоначално написано от LifeFitness0
5 страници се изписаха, хората му казват да ходи на лостове, фитнес, лицеви, коремни, ама не - с дъмбела става. Като става нека блъска.
Ми като не мога да ги прая????Първоначално написано от AiiHafteee
само на дъмбели, да оформите мускулите на тялото си, както и да подобрите издръжливостта си. Отново да повторим, не са ви нужни никакви лостове, щанги или машинарии!
абе нещасник ае щи еба путката майна лапешка писна ми от тебе некадърно копенце такова с 1 дъмбел нищо не се прай ако направиш нещо с 1 дъмбел без лицеви коремни набирания кофички кофички на пейка и нещо от тоя сорт а само с ЕДИН 1 единствен дъмбел направиш нещо аз ще се откажа от фитнесаПървоначално написано от sinia21
нямаш шанс .... кфо ще ни викаш немога да прая лицеви немога да се набирам немога тфа еми като неможеш мри там
30лв дъмбела... бас ловя че няма и 10кг. След време даже и да напреднеш ще трябва да дадеш още толкова за тежести сам оза дъмбела... както и да е твой проблем вече не ме интересува
Като не знаеш не пиши.. Дъмбела е 12 кг по нататък мога да си взема по големи тежести..Според теб ще има ли дъмбел който да няма 10 кг и да е 30 лв ?!?!?!?!?Първоначално написано от CircleOfPain
малоумен ли си ве ?Първоначално написано от Golqmpi4
само на дъмбели, да оформите мускулите на тялото си[/b], както и да подобрите издръжливостта си. Отново да повторим, не са ви нужни никакви лостове, щанги или машинарии! Нуждаете се само и единствено от дъмбели и желание за тренировка!
Ще се чуем след 3 месеца, когато си станал 70 кила, защото нямаш хранителен режим, когато си претренираш ръката и се контузиш и когато спреш да мислиш, че ти си прав, а всички други грешат. Довиждане, приятно трениране.
В нета има сякакви теории, включително че само с хляб можело да се отслабне, повечето казват че не може. За жалост някои като тебе вярват в това което им е удобно да вярват. Аз лично преди 4-5 години си бях взел лсотче с тежести (дъмбел) общо 15кг за 70лева така че незнам какво си си взел ти...
Специален поздрав
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:fe379833[/vbox7]
Аз имам 2 дъмбела по 10кг единия(15кг тежести и по 2,5кг лоста)и ги взех за 100кинта.