- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Абсентът и неговото "3-то око"
Може ли някой САМО ЯКО Е ПИЛ ъпсент "absenthe" да ми каже какъв точно е толкова "ГОЛЕМИЯ" ефект върху хората, защото от клиповете гледам това нещо много се разрежда т.н. Ако може някой от ЛИЧЕН ОПИТ да ме светне малко за какво точно става дума ;]
Благодаря.
Какво представлява като БОТИЛКА ъпсента ?? :
ИЛИ
![]()
И двата показани абсента са чешки. Традиционно чешкия абсент се приготвя така:
Върху нагрята метална лъжица с отвори се поставя бучка захар. Лъжицата се поставя върху чаша и отгоре се налива абсент. Получава се смес от разтопена захар и леко затоплен абсент.
Налива се в бокал една част абсент. Топва се мокра лъжица в захар или върху нея се слага бучка захар. Може да се потопи лъжицата със захарта в абсента. Може абсент да се налее в лъжицата със захарта. Запалва се захарта, напоена със спирт, и се накапва полученият карамел в абсента. След това се разрежда с три части вода. Внимавай само да не запалиш абсента в чашата...![]()
Нещо за ефекта след пиене? Ниво на "пиянството" и толкова много споменаваните "халюцинации"
пий си ракията и нИ са занимавай с глупости![]()
carpe diem quam minimum credula postero
Вече е закупен...
Доста бързо хваща. Аз лично след (зло)употреба с първия показан абсент (намира се в Кауфланд за около 40лв.) след 10 минути не знаех буквално къде съм. A това за халюцинациите са митове и легенди. Поне от този абсент гарантирам че няма да халюцинираш колкото и да изпиеш...Първоначално написано от SaLoIv
^ти ли беше искал да минаваш през няква стена след абсент или се бъркам![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
детска мечта ми е да видя зелената феяама май ше си остане детска мечта хахах
@DaveDresden Благодаря ! Точно от kaufland си го взех този абсент и мненито ти описа всички , точно,кратко и ясно .![]()
"трето око"... на мен ми звучи плашещо...
активизъм/превенция; писане; музика
Истинското удоволствие от абсента се получава при смес с ликвидон (опиумна тинктура).Жалко че е 3абранена от п**ка си време и никой не се 3анимава нелегално.....
Делелел и на мен ми липсва мн Special K... ): Изпитвах платонична и наркотична любов към нея ;Д ;Д :ДПървоначално написано от terrorclub
Първоначално написано от terrorclub
ОБОБЩАВАМ:ЖИТЕЙСКИ СМАЧКАНИ ОТРЕПКИ!!!![]()
![]()
![]()
каква бОтилка бе