.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Кокоши трън ??

Искам съвет как да излекувам кокошия трън,който ми се появи на ходилото .. от месец някъде го имам,но сега започва адски много да ме боли когато ходя.. Знам,че се гори с нещо.но много боляло... други казват за лепенки,но не помагали особенно много .. Някой други начини знаете ли ???

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Да, гори се с течен азот. Но е опасно и трябва да се извърши от специализирано лице. Чувала съм за чесън,смокиня, там мажеш го с тях. И за свинска мас с аспирин, ама колко помагат не знам.

Град
    София
    Течен азот...Не боли чак толкоз много,но не си го прави сама....

Отиваш при личната, тя те праща при кожен лекар, той те преглежда, гори го с течен азот /не боли кой знае колко и на мен са ми горяли едни брадавички по пръстите/ и си заминаваш.Отначало може да не изчезне веднага..И аз много се дразних всичко се заличи, само едно ми остана на пръста /най-голямото/ и наскоро кво се загледах..Няма и помен от него

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Има и безболезнен начин, но не е много удобен за ходило. Рецептата е бабешка, но мен излекува и от кокоши трън и от брадавици по ръцете.
    Режеш си парченце лимонена кора голямо колкото да покрие трънчето. Киснеш го 2 дни в оцет. След тези 2 дни поръсваш трънчето със Салицил (има го в аптеките) и залепяш отгоре лимонената кора с една лепенка. Това го носиш пак 2 дни. Като го свалиш, трънчето се обелва като коричка на рана.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Това последното звучи ефикасно
    Иначе аз съм използвала лепенките, точно за кокоши трън на ходилото и ми помогнаха, но продължително време ги използвах. Ето тези: http://eruditabg.com/files/custom/Sa...%20Erudita.jpg

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Значи аз съм си правила нещо което въобще не боли. Зимаш съвсем малко кръгче домат който да сложиш в/у кокошия трън, слагаш на тоя домат отгоре силицил и залепяш върху крака и отгоре го овиваш с нещо да не пада, тряя да преспиш с тва. То маха мъртвата кожа отгоре, но ако ти е мн надълбоко (като моя) няма да помогне аз мойте (понеже се разпространяват) ги чакам сами да се скрият. Е имах преди 3-4 и е така сами си с махнаха и сега пак имам два. Чакам ги да се махнат хх
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    Varna
    На мен по миналото лято ми се беше появил уж...нещо бяло е май със някаква точка...поне като питах бяха казали че е кокоши трън...но още след втория ден докато е малко го изстръгнах с пинсета докато се премахне бялата коричка...и после се оправи и така...ама не съм сигурен че е тва за което говорим.
    (\ /)
    (^.^)
    (> <).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си