- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Токчета или кецове !
Здравейте!
Как се обличате за училище спортно, елегантно или спортно-елегантно? Има ли униформи във вашето училище?
кецове ест. Спортно се обличам, съвсем небрежно, изобщо не ми пука че за момиче трябва по-така. Така ми харесва и това е. Нямаме униформи![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Имам униформа. Грозна е, поне според мен. Спарва и е отвариттелна.
Ходя на токчета, в 90% от случаите.
Нямаме униформи. За даскало се обличам според настроението.Нося токчета,маратонки (ако е студено и вали дъжд,а вече е късно за ботушки ;д) или ''пантофки''![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Кецки,някакви по-широки дънки , суичър и една тениска или по-тънка блуза-тва е за през есента някъде или пролетта , апък ако е лято , три четвърти , кецки, и някоя по-широка нетинска![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Кецове.
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Кецове.
Обличам се спортно.
Имаме частична униформа.
Харесвам я, макар че бях за цяла.
трудна раота да ме видиш на токове.. най-малкото съм момче
иначе спортно-елегантно, като наблягам на спортното... суитчър, изсуленки панталони... и с гуменки тип "МатСтар" като от 90те... или скейтове... големи, дебели кецове
в училище имаме униформи, ама демонстративно не я нося вече, защото училището се ебава с класа ми, ама другите ги е шубе да си признаят.. не че те носят де, ама айде..
За училище най-често пантофки/кецове, дънки, анурак/риза/блуза ..
Общо взето спортно.Много рядко слагам обувки на платформа.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
обувки отляти от чугун![]()
ми аз си ходя с маратонки (такива баскетболни,от високите) кецове...
зависи как ми кефне,понякога се обличам много официално...различно
на училище най-често ходя с ботипонякога и с маратонки,но това не е мн.често..а понякога с пантофки..от всичко по-малко,но най-много предпочитам по-официалните обувки..
![]()
Нито спортно, нито спортно-елегантно, нито елегантно ;д.
Някакъв си мой стил ама нося кецове.
Токчета на даскало...?![]()
Моя стил е странен..![]()
Не съм обувала токчета през живота си,само кецове и гуменки![]()
ти дай твоя снимка, па аз ще ти кажа как да се облечешПървоначално написано от Inkognoto
да живеят кецовете!нямаме униформи(в Дания никое у-ще няма униформи). обличам се спортно.
![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
познай защо нямате униформи!Първоначално написано от plamsityy
защото не само че момичетата не ходят в къси полички и голи гърбове, но е и забранено!
В бг такива екстри няма..
има нещо вярноПървоначално написано от Nakadah
![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
токчета никога .. само кецове и маратонки :P ...за даскало с тениски и някакви гащиПопринцип имаме униформи които сме длъжни да носим, но никой не ги носи ... иначе момиче на 10 см ток и къса пола много ме е яд да вида по коридорите
Аз и затова съм 'за' униформите
![]()
Че пък кое му е странно в токчетата на даскало?Първоначално написано от BladeOfMySoul
Не ви ли писна да преценявате хора по това колко са им високи обувките бе, мамка му?
мразя момичета и с двете,най-хубаво седят на момичетата ниските маратонки с дънки тип цигара и раница през рамо,много са сладки просто![]()
Униформи имаме, но това им харесвам, че можем да ги носим със всичко. Нито сa супер официални. Токчета рядко нося, просто защото имам спортна фигура и не ми стоят толкова хубаво. Кецове нося, но не такива като на скейтърите, големи, отпуснати, като галоши. Мразя ги просто, или тези метълските, ужас.Нося си обикновенни маратонки в повечето случаи.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ми бих казала,че се обличам спортно-елегантно..В повечето случаи нося токчета,маратонки,обувките тип пантофка,ботушки...много рядко се е случвало да ходя с кецки..но това не означава,че не ги харесвам,напротив..кефят меВ нашето даскало няма униформи.Всички са против,в това число и аз
![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee