- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревността - Добър Приятел/Най-Големият Ни Враг
Дам,хубави са нали?Първоначално написано от umri
Мерси за комплимента все пак
![]()
Е,тя нарочно е такава,нея не я давам![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Пха. Да. И след втора сигурно бих. Само да не ми говори за другата пред мен и да не я виждам. След трета вече няма да ми е интересно. Пък,за да е по-добре може да има и четвърта,за да ме разочарова още повече и да не го обичам вече.Първоначално написано от PullMeCloser
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Модераторке(ако може де),аз нямам проблеми с това да говори,че тази или онази го кефела,имам проблем,ако го прави зад гърба ми и разбера от други хора
Но попринцип си има етични неписани правила,които по-интелигентен човек спазма...Примерно не е приятно,ако да речем приятелят ти харесва големи гърди и казва "Еди коя си к'ви големи цици има",а твоите едва се побират с 70-75Б...Някак си е кофти,колкото и да си лафите за всичко и т.н,-едва ли на някой ще му стане приятно да слуша как някой друг го превъзхожда в някакъв аспект...Щом си избрал един човек трябва да го приемеш такъв,какъвто е и малко или много да се съобразяваш какво говориш за срещуположния пол пред него
![]()
А ти би ли изневерила?Съжалявам за многото въпроси.Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Пък за изневяра най-вероятно и аз бих простила,но зависи каква изневяра,защото гледната точка на всеки е различна...Ако е било секс за една нощ сигурно ще простя,НО само ВЕДНЪЖ...Повтори ли се...край,приятно ми беше,текста четоха...А,ако е била цяла връзка с чувства никакъв шанс да простя-всеки по пътя си...Но знам,че това няма да ми се случи(в смисъл не,че не може да се разделим един ден,заради момиче,а че няма да има изневяра ПРЕДИ раздялата)![]()
хахахаПървоначално написано от ShtrudeL
Просто защото си мод. само ще ти се изсмея и няма да те наричам с една друга думичка която момчетата обичат да използват за да определят такива като теб
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
И какво ако каже нещо такова за гърдите. О.о Боже толкова много хора има с толкова яки/грозни гърди. Какво като говори? Нали е с теб и те обича. Би бил дърво,ако не коментира чуждите цици и няма мнение за останалата част от човечеството. Аз дори бих помислила толкова отдаден човек за жалък. Зависим и досаден. Не знам...представям си някоя лигава лепка.
PullMeCloser не бих щото съм с гузна съвест и по ред други причини,ма тва не ми пречи да мисля по тоя начин.
4XCOKИ
Какви като мен? Аз съм толко добричко и мило с такова яко търпение. Какви като мен? Какво като съм мод? О моля те искам да чуя крайно абортиралото ти мнение.Първоначално написано от petersl55
4XCOKИ
ами не обичам ревността не съм ревнувала но със сегашния ми приятел май се появяват признаци но си казвам че е пълна глупост и го забравям.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ееее то доста рядко има някой,който би делялРевност е нормално да има,ако държиш на човека до себе си.Обезпокояващо ще е ако изобщо я няма ,нооо не бива и да е задущаваща
![]()
Защо? Държа на приятеля ми повече от абсолютно всичко на тоя свят, но не го ревнувам.. изобщо! Просто няма защо. -> "Ревнува този, който не вярва - вярва този, който обича." Ревността е липса на доверие, а аз му имам безгранично и безрезервно доверие.Никои неможе да ме убеди, че ще ми изневери някога с някоя девойка.Първоначално написано от jabkaaa
Ревнива съм, понякога доста. В други случаи обаче не съм... зависи от човека отсреща и от чувствата ми към него.
Може и още какПървоначално написано от SisinkaS
НИКOЙ ама НИКOЙ не е застрахован как един ден нещата и животът му не могат да се преобърнат на 180 градуса..Не можеш да си толкова убедена в нещо,което НЕ е твое притежание..Човек много пъти не може да е сигурен в самия себе си,пък камо ли в другите..И още повече в мъжете,които са си ловци и авантюристи по природа...Не,че ти го пожелавам,но не е хубаво толкова сляпо да му вярваш и да си толкова сигурна в него,защото един ден това може да ти изиграе лоша шега..Хубаво е винаги да си имаш едно наум,все пак мъжете не са от дърво
![]()
Най-добре е да си непокист ,защо да се затормозяваш ? Там където има любов,няма изневяра .. ако си сигурен в чувстата на половинката ,няма смисъл от излишни мислиМъжете обичат жените,които не им пука за нищо ,по-интересни сме им ,а жените точно обратното много просто сме устроени
![]()
![]()
Summer (h)
За първите 3 изречения ГОРЕ-ДОЛУ мога да се съглася с теб..Първоначално написано от laila_94
А за последното-поздравления,брилянтна мисъл...за набор 94![]()
Миличка,мъжете харесват жени-непукисти единствено и само,когато търсят секс за една нощ или краткотрайна връзка,която да не ги обвързва по-сериозно по никакъв начин...Тогава са им интересни,защото се чувстват свободни и не се притесняват,че са обвързани по някакъв начин и могат да загубят свободата си,която обичат до болкаКогато един мъж иска да е дълго с една жена той иска тя да гледа в перспектива,да има планове,да знае,че не е въздух под налягане и че може да разчита на нея и т.н..Защото,ако не и пука от нищо,следователно няма да и пука и за него,което не го устройва...Елементарно е,ама трябва да пораснеш малко на годинки и малко повечко на акъл,за да го разбереш
![]()
+1 .. и аз съм такаПървоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Да, ревнива съм.. Не си го считам като кой знае колко голям грях, защото като ми пука за някой и го обичам не мога да съм безразлична просто към това, дето прави или ако се забива с някоя .. Бившият ми много го дразнеше и ми го натякваше, другите момчета не знам кво мислят, но чак без никва ревност не мога като че ли .. И обожавам да ме ревнуват стига да не наранявам човека...![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Само не можах да разбера как така разбра какво харесват всичките мъже и какво искат и какво не ? И другото което ми е интересно какво се имаш за голяма красавица при положение че си ддз...Думата май е отвратПървоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Едната крайност, която ме дразни е тази, за която спомена PullMeCloser.
Прекално обсебващо и лищаващо от личен живот единият човек, защото често единият държи нещата под свой контрол в тази ситуация и си прави каквото ще поставяйки всякакви абсурдни условия на другия, който е по слабият във връзката.
Другата драснеща ме крайност е тази, за която споменава ShtrudeL.
Някакси не показва кой знае каква заинтересованост. Все едно казва: "Абе преко си ми, каквото щеш това прави, изобщо не ми дреме за теб, кой си и за какво се бориш". ShtrudeL имам съмнение че си привърженичка на така наречените и много модерни напоследък отворени връзки с цел да се покажеш като нещо по-различно от останалите бунтарски отхвърляща нормите възприети от много хора. За много хора, както може би и за petersl55, както и за мен и за много други тези отворени връзки са си да се прочешваш и прошляпваш с някои от време навреме. Други използват и малко по убидни епитети за тях. Мисля че това ти намекваше petersl55. Да, сигурно на прелюбодееца ще му е много гот да сте си заедно, да си боцка други, когато си пожелае като знае че ще му простиш и от време навреме да се връща при теб като няма коя нова да го огрее. Аз го казах и преди. Това за мен не е никаква любов, това е чисто и просто едно желание, да знаеш че като няма кой/коя да прочешаш/да те прочеша си имаш една резервичка да го направи и да имаш кой да ти запълни ежедневието, когато ти е станало скучно или да те заведе някъде ако не се занимава през това време с друг/а междувременно. Чисто и просто сладникави оправдания как едните били със старо и закостеняло мислене пък другите били по широкоскроени. Ако ми трябва отворена връзка ще си взема компаньонка. Така че не мерси.
Относно изневярата. Може би бих преглътнал една, защото всеки човек греши и всеки може без да иска да се подхлъзне и все пак ще си имам много наум. Но повтори ли се вече край. Или може би ще карам евентуално с това момиче просто за кефа знаейки че това не е голямата ми любов и при първата си възможност просто ще я заменя.
^ BlindedAngel, ти пък щото си прекрасен
а за ревността..няма проблем човек да ревнува в малки дози.аз съм ревнувала моят приятел и после разбирам, че няма смисъл.![]()
Че ко ми имаПървоначално написано от dead_princess
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
И аз сум доста ревнина,но се научих да го прикривам..понякога ми е доста трудно,но си трая и броя до 3,за да не изруся някой простотия![]()
Виж какво ..не е мое притежание - да, той си е отделен персон.Знам много добре кое е важно за него, кое цени, знам кое защо го прави .. с една дума позволил ми е да го опозная много добре и следователно затова съм толкова сигурна, че няма смисъл да ревнувам.Била съм с "мъже" , който са ми изневерявали, но и тогава не ми е пукало, защото нямаше чувства от моя страна.. е то явно и от другата страна щом е имало изневяра ..Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Аз съм на тоя принцип - Където има любов, изневяра няма. Защо ли? Ами много просто - когато обичаш един човек не мисля, че ще искаш да го нараниш и да изгубиш доверието му.. и като цяло самия човек, а то точно това става след изневярата.. Не съм ли права? Мъжете не били от дърво.. хах че ние да не сме от желязо
Ами така де.. както те забелязват разни хубавелки, така и ние забелязваме разни манекенчета, но ако се обичаме не кривваме. Ама айде ти моля ти се ми кажи.. Заедно с приятеля ти (на който държиш страшно много и когото обичаш адски много, същото важи и за него) сте в някакъв бар и виждаш някакъв уникалния сладур.. Какво ще ми кажеш, че ще пренебрегнеш човека до теб и ще си позволиш забавления без значение кога..дали след дни или след часове с онзи сладуранчо ли? Ако отговориш с да.. направи си сметка дали наистина имаш чувства към момчето с теб.. Същото важи и за мъжете.. Ако наистина обичаш човека до себе си няма да тръгнеш да го нараняваш (да му изневериш)... следователно няма да има ревност, защото другия ще се чувства сигурен до вас
Isn't it like that ?!
![]()
Хаха всеки си има критерии за красиво и грозно,явно на теб не ти допадам-ок,това си е твое мнение,но при положение,че не са ти го искали можеш да си го запазиш за себе сиПървоначално написано от BlindedAngel
И ти не си кой знае какво,но не тръгвам да обсъждам външния ти вид,нали?Поради простата причина,че никога не изказвам мнение за някого преди да го поопозная като човек и външността е последният критерий,по който деля хората...И само ми е интересно как разбра дали се мисля за голяма красавица?
![]()
А относно другото:Не слагам всички мъже под общ збаменател,защото всеки е индивидуалност и колкото хора,толкова гледни точки...Говоря за масата мъже на база моя и на околните около мен опитАко това горе не се отнася за теб,ок лошо няма,всеки си има възгледи...
Да,да,да още с първите няколко реда ми стана ясно какво искаш да кажеш,което си е така,спор няма,съгласна съм..И да ти отговоря-не,естествено,че няма да обърна внимание на другия,само защото има хубава външност...Ти май не четеш м/у редовете,аз имах предвид нещо много по-дълбоко,а ти гледаш повърхността...Първоначално написано от SisinkaS
Причината за една изневяра е далеч по-дълбока от "разнообразие"...С краткия текст горе исках да ти кажа,че човек,който познаваш(което е най-голямата самозаблуда,защото,ако мислиш,че познаваш някого толкова добре,че едва ли не да си като негово второ аз,значи не живееш на тази планета и трябва да помислиш в тази област...) Та мъсълта ми беше,че ти може да си мислиш,че го познаваш,но той да се променя малко по малко с времето и ти да не усетиш тази БАВНА промяна и да продължаваш да се самозаблуждаваш,че го "познаваш".След това идва ред на изневярята,само защото ние вече не отговаряме на критериите на човека отсреща и той търси нещо ново,което да му е в категорията...И след това става така,че тя ни идва като гръм от ясно небе,просто защото сме се самозабравили,че "много добре" познаваме половинката си...Един вид сме се предоверили..Има една мисъл,която е адски вярна "Можеш да се довериш на когото поискаш,но не се предоверявай на никого!" А от твоя пост се разбира,че ти едва ли не можеш да предвидиш всяка негова крачка и мисъл...Просто престани да се самозаблуждаваш,че винаги ще познаваш някого,защото разбиранията са малко като уравненията-промениш ли променливите,се променя и резултата![]()