Едната крайност, която ме дразни е тази, за която спомена PullMeCloser.
Прекално обсебващо и лищаващо от личен живот единият човек, защото често единият държи нещата под свой контрол в тази ситуация и си прави каквото ще поставяйки всякакви абсурдни условия на другия, който е по слабият във връзката.
Другата драснеща ме крайност е тази, за която споменава ShtrudeL.
Някакси не показва кой знае каква заинтересованост. Все едно казва: "Абе преко си ми, каквото щеш това прави, изобщо не ми дреме за теб, кой си и за какво се бориш". ShtrudeL имам съмнение че си привърженичка на така наречените и много модерни напоследък отворени връзки с цел да се покажеш като нещо по-различно от останалите бунтарски отхвърляща нормите възприети от много хора. За много хора, както може би и за petersl55, както и за мен и за много други тези отворени връзки са си да се прочешваш и прошляпваш с някои от време навреме. Други използват и малко по убидни епитети за тях. Мисля че това ти намекваше petersl55. Да, сигурно на прелюбодееца ще му е много гот да сте си заедно, да си боцка други, когато си пожелае като знае че ще му простиш и от време навреме да се връща при теб като няма коя нова да го огрее. Аз го казах и преди. Това за мен не е никаква любов, това е чисто и просто едно желание, да знаеш че като няма кой/коя да прочешаш/да те прочеша си имаш една резервичка да го направи и да имаш кой да ти запълни ежедневието, когато ти е станало скучно или да те заведе някъде ако не се занимава през това време с друг/а междувременно. Чисто и просто сладникави оправдания как едните били със старо и закостеняло мислене пък другите били по широкоскроени. Ако ми трябва отворена връзка ще си взема компаньонка. Така че не мерси.
Относно изневярата. Може би бих преглътнал една, защото всеки човек греши и всеки може без да иска да се подхлъзне и все пак ще си имам много наум. Но повтори ли се вече край. Или може би ще карам евентуално с това момиче просто за кефа знаейки че това не е голямата ми любов и при първата си възможност просто ще я заменя.