- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нещата, които не се изтъркват/не излизат от мода
Не говориме кое му идва от вътре и кое не, а кое се е изтъркало.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Естествено е, че жеста от едно цвете ще трогне избранницата на сърцето ти, но след като прочетох постовете ми в съзнанието изникна едно писмо* с панделка... казвам ви кво ми е изникнало, не че го мисля сериозно.![]()
Дори тези дни разговарях с приятелките си, които имат дългогодишни приятели и точно темата за цветята също я обсъдихме и споделиха, че по рожденни дни, свети валентинове, коледи гаджетата им подаряват цветя. -> ето тук е изтъркано, защото и аз като тяхна приятелка бих им подарила цветя по поводи.
И да, трогателно си е, особено когато 23 години бракът ти не върви, мъжът ти те 'тормози' и един ден решил да се напие и се прибира с цвете за годишнината ви -> тогава мама рева три дни.![]()
Просто напоследък всеки гледа да Почерпи. Не че нещо...
иначе имам една приятелка, която до ден днешен си пази една розичка от пак дългогодишния й приятел... може би тая роза е на две години, но си й седи окачена на една картина в тях и вероятно това е първото и последно цвете, подарено й от НЯКОГО.
а иначе по темата: не знам какво бих допълнила като НЕ-изтъркано, по-скоро повече може да си говориме за изтъркани неща... знам ли...
![]()