Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
Цитирай Първоначално написано от terrorclub
Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
подаряването на цвете на жена също не се изтърква.
надявам се не говориш сериозно?
Значи не си доставил на никое момиче душевния оргазъм да подариш цвете? Лузър.

Т'ва са много точки напред, мен. Ама като не ти идва отвътре...
Не говориме кое му идва от вътре и кое не, а кое се е изтъркало.

Естествено е, че жеста от едно цвете ще трогне избранницата на сърцето ти, но след като прочетох постовете ми в съзнанието изникна едно писмо* с панделка... казвам ви кво ми е изникнало, не че го мисля сериозно.
Дори тези дни разговарях с приятелките си, които имат дългогодишни приятели и точно темата за цветята също я обсъдихме и споделиха, че по рожденни дни, свети валентинове, коледи гаджетата им подаряват цветя. -> ето тук е изтъркано, защото и аз като тяхна приятелка бих им подарила цветя по поводи.

И да, трогателно си е, особено когато 23 години бракът ти не върви, мъжът ти те 'тормози' и един ден решил да се напие и се прибира с цвете за годишнината ви -> тогава мама рева три дни.

Просто напоследък всеки гледа да Почерпи. Не че нещо...

иначе имам една приятелка, която до ден днешен си пази една розичка от пак дългогодишния й приятел... може би тая роза е на две години, но си й седи окачена на една картина в тях и вероятно това е първото и последно цвете, подарено й от НЯКОГО.

а иначе по темата: не знам какво бих допълнила като НЕ-изтъркано, по-скоро повече може да си говориме за изтъркани неща... знам ли...