.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Някой може ли да ми каже ?

Дори не знам как да го обясня... Търсих много и никъде не намерих отговор по темата. От две-три седмици имам едно странно парене на интимните части, но няма нито странна миризма нито нчкаква особена течност, нито сърбеж или болка,нито го чувствам отвътре, просто ме щипе! Най-странното е че става в конкретен час, да кажем пари ме всеки ден от 9 сутринта до 10 ... нямам симптоми от нещо сериозно, единствената информация която открих и съвпада с парене е възможността от попадане на сапунена пяна... паренето е нетърпимо, не мога да седя седнала от неконфорт, понякога дори настръхвам... Случвало ли се е на някого ? Благодаря предварително за инфото

първо идиот ... съм момиче ... второ не разбирам кво му е забавното да се гафиш така с хората ... пожелавам ти същото отношение да ти се връща тройно

Ами попринцип не е казалото , че като си пипнал нещо трябва да имаш всички симптоми . Консултирай се с лекар . Ако се къпеш по това време и използваш обикновен сапун може да е от него . Опитай да си вземеш интимен сапун

Град
    Между краката на майка ти
    ммм това парене не знам някаква лека форма на цистит може би..
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Авторке може да е някое възпаление в начален стадий. Не е задължително да имаш всички симптоми. Ама, ако не отшуми по добре иди на лекар.

Редактирано от kalpazanka. Махнах постовете на didodii и съответно коментарите за него са излишни.

отиди на гинеколог ...
    каквото и да е , трябва да се лекува : ))

Благодаря ви много !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си