- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проблем с момиче .. хмм
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Здравейте.Значи има едно момиче , което харесвам.7 клас съм.Няма си приятел и до тук зелене светлина.Обаче като отида при нея незнам какво да и кажа , не съм като дърво обаче просто незнам какво да и кажа.Как да подходя към тази ситуация , на една възраст сме??
емиии питай я за там за някфи тъпотии примерно кфа музика слуша кой и е любимият испълнител и такаа

яко трудноПървоначално написано от flearness
не се изказвай неподготвен,прасе
- Какъв час имаме сега?
- Музика
- Аха, супер.. ти какво слушаш
- Рок
- А, и аз така..
- Кои са ти любимите.. бла бла
То много трудно..
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
хващаш я за задника и казваш:ела с мен до тоалетната..ако е курва ще дойде,ако е свясна ще те удари.поне ше разбереш що за човек е,после ще идеш и ще и се извиниш за въпроса и ще я заговориш 2-ри път
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Хахаха, много добър съвет!Първоначално написано от nniicckkoo

Заговори я,питай я как е,попитай я дали иска да се видите извън училище-например на разходка или кафе.
Ами ако не се познавате - може да отидеш и да я попиташ дали иска да се запознаете.
А ако вече се познавате - обичайните въпроси: как си, кво правиш, това-онова.
Може дори да я помолиш да излезете на кафе за по-голямо сближаване.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...

станете фр послушаи горните коментари и я питаи разн неща за нея след тва си разменете скаипа и накрая вметни да излезните с фр после я покани на кафе и така ако и тя испитва същото към теб може да се получи

Първоначално написано от nniicckkoo

Justin Drew Bieber