.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Hybrid View

ШИЕНЕ НА БАЛНИ РОКЛИ- добри шивачи и ваши шити рокли

Здравейте! Надявам се темата не се повтаря, но доколкото проверих няма актуална такава. Тук предлагам да споделяте информация и опит от шивачи на бални рокли, както и резултатите в лицето на роклите ви. Аз лично мисля да се възползвам от услугите на шивач в София и се чудя дали има такива, които могат да шият модели на VERSACE, ELLIE SAAB, ROBERTO CAVALLI, D&G и т.н., върху каквито съм се спряла. Ако знаете някой, който е на ти със съвременните модели, кройки и платове споделете го тук. Надявам се темата да е от помощ и на момичета от други градове, които търсят. Ако качвате снимки на вашите шити рокли бихте били много полезни.
    Благодаря!

Град
    Пловдив
    Само искам да ти кажа,че в никой случай и най-добрия шиваач няма да може да ти докара модел на Версаче....тези марки работят с уникални платове....а те са доста скъпи и се съмнявам да ги има тук И все пак не е за всички модели. Модна къща Милена в Асеновград работят супер добре, аз съм много доволна от тях. Хайде софиянците ще ти помогнат повече
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Знам, че никой не може да ги докара, но ще опитам да намеря някой, който да използва избраното от мен като вдъхновение колкото да разбере какво искам и просто да изработи нещо уникално. Иначе мерси много ако се наложи и до Асеновград ще отскоча.

Мега фен Аватара на Hilary_
    виждам, че си ми наборче така, че се записвам да следя темата ..

п.п. една приятелка ми каза, че ще трябва да отскочим до Асеновград точно заради големия избор на рокли и шивачи ..

Ами да ще споделям как върви и дали съм открила шивач, но все пак се надявам повече момичета, които вече са преминали през това да споделят опит и снимки.

Според мен е супер глупаво да дадеш 500-600 лева за рокля , която ще сложиш 1 път ; ) ДА ДА знам , че балът е един път ама някак не ми допада като идея. Сестра ми беше доста изчистена като визия , роклята и беше 100 лева. (ушиха и я ) и мога да ви кажа , че се отличаваше доста от другите с огромните грозни цветни рокли и косите на букли..

Ето как изглеждаше. На мен лично ми харесва. Не е претрупано и "набуклено" .

Мега фен Аватара на vagarious
    И аз моята ще я шия.Имам приятелки, които са ходили при шивачката, която ще посетя и аз и са доволни.Избрала съм си модел и знам, че няма да ми вземе повече от 250лв.Просто заради самата рокля.
    И аз като anonimchetou съм твърдо против скъпите рокли за 1 път.Няма значение, че това е един път в живота.Времената сега са такива, че от финанова гледна точка, трябва да се гледа много напред в бъдещето.За какво да затварям едни 600лв. в рокля, която ще облека 1 път.Айде най-много 2.Зависи.Така, че момичета мислете разумно и не пръскайте луди пари излишно.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Имайте предвид, че ушитата рокля може да седи по доста различен начин, а не както си я представяте и както я гледате по манекените.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

То това е пределно ясно.. Вярно, че се изискват малко повече нерви, стесняване ,оправяне работи трето пето.. ама бих предпочела този вариант.. А и като я гледам как виси тука на сестра ми роклята и не служи за нищо (а хем е само 100 лв. ) и някак си не ми се иска аз да дам 500 лева и да си я закача за украса.

Град
    Пловдив
    Аз исках да си я ушия при шивач от Асеновград, но не можах да си избера модел...общо взето цялата подготовка за бала ми беше супер досадна и противна... Ама майка ми и баща ми се ядосаха,че се моткам, изритаха ме от леглото рано сутринта една събота иииии пообиколихме Асгр, за 2 часа си избрах една. Всъщност, не исках да я взимам, защото беше близо 600лв, ама ми я поръчаха и така...поне всичко останало ми излезе супер тънко...
    ето я роклята (когато не е върху мен е по-хубава, хаха) http://prikachi.com/images.php?images/581/2532581z.jpg зеленото съм аз.
    То даже тази шивачка ми беше шила шаферска рокля, както и роклята на булката, много бяха хубави, но нямам снимки на компа
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

С риск да те обидя, пак си оставам на мнението , че няма да дам 600 лева за рокля. За такава рокля.

Град
    Пловдив
    не се обиждам и аз не исках да дам толкова, но понякога не е полезно да се противя на решението на военния то аз нямам и нормална снимка от бала, но това е друг въпрос. Моят бал беше угода на родителите ми, аз дори не исках да ходя, само за кандидатстване мислих тогава

Всеки си има мнение, стига да не напада другия за неговото, всичко си е ОК Аз примерно никога не бих сложила такава, като на твоята сестра, а моята рокличка си я обожавам :P

Да, права си. Всеки с мнението си.

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Според мен е супер глупаво да дадеш 500-600 лева за рокля , която ще сложиш 1 път ; ) ДА ДА знам , че балът е един път ама някак не ми допада като идея. Сестра ми беше доста изчистена като визия , роклята и беше 100 лева. (ушиха и я ) и мога да ви кажа , че се отличаваше доста от другите с огромните грозни цветни рокли и косите на букли..

Ето как изглеждаше. На мен лично ми харесва. Не е претрупано и "набуклено" .

Напълно съгласна съм! Аз също не искам претруфена скъпа рокля, просто искам пещо различно с което да си отлича. И съм точно но принципа на сестра ти less is more. Това, че е изчистена я прави по елегантна. Какъв плат е използван за роклята, че ми е любопитно. Асъщо от София ли сте?

Аз се включвам директно по темата, без да обсъждам набутването на излишни пари. Искрено ти препоръчвам да отидеш на Пиротска, в началото г/д срещу халите има един търговски център, в който слизаш по стълбички надолу и там са магазини само за официални рокли и костюми. Моята рокля ми я ушиха в модна къща Милениум, чийто магазин е точно там. Много качествена изработка, много бързо ми я ушиха и всичко беше точно. Продавач-консултантката е страшно любезна и ще те ориентира бързо, ако не си намерила каквото искаш. Изказвам мнение за този магазин, защото ползвах услугите им, но мои съученички купиха роклите си от другите магазини в този търговски център и също останаха много доволни. Препоръчвам ти да отидеш и да разгледаш всичките магазини там.

anonimchetou, съгласна съм с теб. Аз също не бих дала много пари за една рокля, която няма да облека повече. Роклята на сестра ти е доста хубава, макар че аз предочитам късите рокли. И никога не бих казала, че струва 100 лв. ; )
    Най-вероятно и аз ще си правя роклята при шивач, но още не съм мислила за модел, шивач, матери и т.н. Знам само, че искам да е къса и не много скъпа. (:
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Моята рокля я шиха по поръчка. Студиото се намира в Хасково. Роклята излезна 450лв., но нямаше абсолютно никакви дефекти. Всичко което бях искала беше така. Имах една проба. Като я видях на пробата, викам може ли да си я вземам вече тя си беше почти готова. Само леко я стесниха и скъсиха според обувките, които си бях купила вече. И абе бях супер доволна. А иначе студиото го намерих като разпитах в Хасково и всички знаеха него като най - добро.
    Модела ми беше въображаем. Има две шивачки, и двете дизайнерки. Рисуват и вземат мерки на място и накрая модела беше абсолютно точния. Цветовете също бяха абсолютно такива каквито си бях избрала от мострите, а не нщо друго.

Лично мое мнение е, че ако имаш възможност и желание - дай парите. Това е за една вечер, но в България е станало традиция и всеки абитуриент иска да се чуства добре.

mimsssssss Може ли да кажеш адреса на това студио в Хасково?
    If OnLy NigHt cAn HolD yOu wHerE i cAn sEe yOu, mY lOvE
    ThEn lEt mE nEvEr EvEr wAkE AgAin
    And mAybE tOnigHt, wE'll flY sO fAr AwAy
    We'll bE lOst bEforE thE dAwN!

mimsssssss би ли качила снимка, че ми стана интересно ?

И аз като повечето от вас смятам да си я шия и да не давам огромни суми за 1 вечер ,обаче мн се чудя каква да е роклята. Харесах си няколко модела вече,обаче ми се струвам мн официални. Последнит4е години абитуриентките ходят с по-неофициални рокли,някои дори с коктейлни и аз се чудя дали няма да изглеждам странно с толкова официална рокля.Вие как мислите?

Цитирай Първоначално написано от YourDream
    И аз като повечето от вас смятам да си я шия и да не давам огромни суми за 1 вечер ,обаче мн се чудя каква да е роклята. Харесах си няколко модела вече,обаче ми се струвам мн официални. Последнит4е години абитуриентките ходят с по-неофициални рокли,някои дори с коктейлни и аз се чудя дали няма да изглеждам странно с толкова официална рокля.Вие как мислите?

Ам..покажи ни я, ако искаш.Иначе и аз залагам на по-семплото и изчистеното.

ето това е моята рокля за бала която е по поръчка правиха е в Асеновград излезна около 600 лв + 4анта и обувки h t t p : / / w w w . t e e n p r o b l e m . n e t / t e e n i d / t a n s i i i немога да слагам линкове затова е таака раздали4ено доблиjете буквите и е виjте дано да ви хареса :*

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    ..
    Аз също няма да дам луди пари за рокля .. не харесвам повечето рокли, които просто са си предназначени за балове .. супер натруфени са, с всевъзможни висулки и какво ли не .. честно от миналите балове на моето даскало една рокля не съм харесала!!! ..

Ще избера нещо семпло, което ще мога пак да облека при по - официален случай .. само шивачка ми трябва ..

.. но пък си признавам, че за косата ми ще излезне солено!!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_

Нали ...

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

Нали ...
    .. ооопределено!! ..
    Слабост ми е ..

[-o<

ии за да не е спам: за сега съм намерила само една ..
    http://www.janajekova.com/index.php?p=view&id=7

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си