- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- gliss cure
искам да попитам дали някой ползва gliss cure и дали наистина заздравява косата абе изобщо дали е доволен от серията ?
дааз съм много доволна и горещо го препоръчвам на всички :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka
а какви промени сте забелязали по малко косопад и подобни![]()
Използвах го в продължение на 2 години и наистина бях мн доволна. Резултата зависи от това кой тип шампоан си вземаш, ако си вземеш против цъфтеж на косата- няма да цъфти, примерно. Аз съм ги използвала всичките и всички са супер. Но е важно да използваш шампоан+балсам.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Кирилицата е задължителна.Първоначално написано от BrokenInnocence
kalpazanka
Балсам се слага само по дължината на косата, не в корените и така не се омазнява от него.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
балсама също ли играе някаква роля на заздравител ?или просто е добре да са в комбинация ?Първоначално написано от BrokenInnocence
Страхотни са ГЛис и всеки шампоан действа според каквото му пише на етикета, пробвала съм 4 вида от марката.А балсамът на мен лично ми правеше косата по-гладка и блестяща и по-лесна за разресване, допреди да се накъдри.И да, заздравява.![]()
Естествено,че балсама играе роля!!!Дори ролята му е по-голяма от тази на шампоана!!!Първоначално написано от independence_88
А иначе по темата:След 20 мин. за първи път ще изпробвам един от балсамите на Глис и се надявам наистина да е толкова хубавАз по принцип използвам серията на Нивеа за изправяне на косата без преса,но реших да сменя балсама с този на Глис за суха,подложена на стрес коса
Не,че моята е суха,но заради пресата е подложена на огромен стрес и този ми се стори най-подходящ
![]()
Много е подценявана ролята на балсама. А всъщност шампоана само мие (и евентуално предпазва цвета на боядисана коса). Всички други хубавинки ги прави балсама.
На глисс са супер, аз съм с шампоан и балсам за боядисана коса и спрейче за по-лесно разресване. Чудесни са всички!
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз определено съм доволна![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
със цимент серамид (в жълта опаковка) също е мн хубав даже оня ден ли кога ме питаха с какво си правя косата че е станала мн хубава а не е подстригвана наскоро xDПървоначално написано от mynichka
momi4eto popita za 6ampoanite na gliss,a ne na elseveПървоначално написано от fuklu
![]()
p.s ne se zaqjdam prosto otbelqzvam
a po temata mnogo sym dovolna ot gliss polzvala sym jyltiq protiv cyfteji daje imam i tova det se pryska,rozoviq i tozi s ekstrakt ot diva rozata.Super sa
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Не ми дойде доставката с моя шампоан и си взех Gliss. И аз не съм доволна. Излезе ми пърхот.
Да.Първоначално написано от independence_88
![]()
Доволна съм и то много. Наистина хубави шампоани.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
аз смятам да си взема жълтата серия за цъфтящи краища
и искам да ви питам като ползвам тази серия и същевременно се изправям с преса ще ми цъфти ли косата или няма
аз отделно си слагам балсам за предпазване от преса и кристали но все пак пресата си гори и от нея нацъфтяват краищата
и затова се чудя дали като ползвам серията намя да ми цъфти
Някой пробвал ли е розовия за суха и подложена на стрес коса?Доволен ли е?Балсама задължително ли трябва да се слага или може и без него?
от тази серия имам само шампоана с ший дето е .. ии не съм останала очарована ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз съм го ползвала и бях много доволна..всъщност съм доволна от всички продукти.Имам даже и спрей-балсам без отмиване като шампоана(той всъщност е цикламав) ..По-добре е да ползваш шампоан и балсам..така според мен се забелязва по-добър ефект!Първоначално написано от Djuff
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
С цикламения спрей съм и косата ми не цъфти. Посещавам фризьорката веднъж на 6 месеца, просто за да си скъся косата и да я оформя, а не защото цъфти.
Темата е стара. Като приключите обсъждането, сигнализирайте да я затворя.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!