.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Бицепс + отслабване

Възможно ли е хем да отслабна и хем да направя по-голям бицепс и трицепс ?Защото чета, че трябва като правиш мускули да ядеш повече 15 годишен съм , висок 160см. , тежа около 60 кг.

Като правиш мускули няма да се тъпчеш с банички и пици.
    Трябва да ядеш белтъчини,зеленчуци,плодов е и може и въглехидрати.
    От въглехидратите ти препоръчвам да ядеш ориз , защото е най-лек и полезен.Старай се и да се храниш разделно . Успех!
    П.С.:Не може да не ядеш(да си на диета) и да дигаш тежести , ако искаш пробвай ,но няма да имаш сила.

Цитирай Първоначално написано от n00way
    Като правиш мускули няма да се тъпчеш с банички и пици.
    Трябва да ядеш белтъчини,зеленчуци,плодов е и може и въглехидрати.
    От въглехидратите ти препоръчвам да ядеш ориз , защото е най-лек и полезен.Старай се и да се храниш разделно . Успех!
    П.С.:Не може да не ядеш(да си на диета) и да дигаш тежести , ако искаш пробвай ,но няма да имаш сила.
    Ясно, а за закуска какво препоръчваш? През деня ще се справя,закуската е важна Хляба, тестените изделя и пържените храни ги ЗАБРАВЯМ нали ?

В момента аз съм на такъв режим , че не ям пържено , тестено и сладко.
    Ходя по три пъти в седмицата на тренировки , които са по 2 часа .
    За закуска можеш да хапваш плодовое аз например пия фреш от портокал +грейфрут или само фреш от портокал.
    И да тестените неща и пържените ги забравяш.
    П.С.:Можеш да хапваш шоколад преди тренировка за енергия.
    Успех!!!

На закуска овесени ядки с мляко+яйца, ако искаш да направиш някакви мускули

За закуската по-добре послушай Pain !!!

с плодове и сокчета нищо не можеш да направиш, закуската трябва да е най-обилното ядене за деня а не както повечето хора правят-вечерта

n00way

като ми каза , че ходиш по 2 часа 3 пъти седмично разбрах , че идея си нямаш от фитнес по тфа се разбират новаците като кажат примерно ходя по 2 часа на фитнес или нещо от тоя сорт часове аз имам програма по която тренирам 5 пъти в седмицата и немога примерно да кажа ходя 5 пъти в седмицата по 2 часа защото всеки път ми свършва различно тренировката примерно като правя бицепс трицепс и предмишница (тренировката ми която е за ръце ми е около 40 мин като правя по 1 мин почивка между сериите ..... така и за другите мускулни групи различно когато свърша трененировката различно е времето и та исках да ти кажа пич идея си нямаш от фитнес

Pain прав си ,но аз не мога да ям сутрин ,защото като хапна нещо и направо ми се повръща .

Golqmpi4 някъде да пише , че ходя на фитнес.
    Аз не ходя на фитнес , а ПРАКТУКУВАМ (тренирам) спорт.
    Момчето питаше за яденето и аз му отговорих.
    За фитнес не съм му давал съвети.

Аз на фитнес няма да ходя, в домашни условия ще тренирам.След колко време ще има ефект ? Знам,че бавно става.

Golqmpi4 някъде да пише , че ходя на фитнес.
    Аз не ходя на фитнес , а ПРАКТУКУВАМ (тренирам) спорт.
    Момчето питаше за яденето и аз му отговорих.
    За фитнес не съм му давал съвети.

кфи тренировки между спортовете има голяма разлика няма да е лошо да кажеш кфо тренираш защото яденето за тфоя спорт който тренираш може да е 1 ако си спринтиор съвсем друго е за фитнес

Цитирай Първоначално написано от sinia21
    Аз на фитнес няма да ходя, в домашни условия ще тренирам.След колко време ще има ефект ? Знам,че бавно става.
    зависи под кфо разбираш домашани услувия и аз тренирам в домашни услувия фитнес но имам следните уреди

лост за лежанка

2 дъмбела

тежести ( достатъчно)

лост за набиране

стигат ми чрез тези неща абсолютно всичко правя

Аз ще си взимам само Дъмбел вероятно ще е само 1..

прави някъде набирания отностно дъмбела споко и с 1 се тренира сменяш ръцете и аз така правя може да правиш адски много упражнения с 1 дъмбле за бицепс и трицепс и предмишница и за гръб може даже гребане да правиш .......

Цитирай Първоначално написано от Golqmpi4
    прави някъде набирания отностно дъмбела споко и с 1 се тренира сменяш ръцете и аз така правя може да правиш адски много упражнения с 1 дъмбле за бицепс и трицепс и предмишница и за гръб може даже гребане да правиш .......
    Ами..не мога да се набирам

Цитирай Първоначално написано от Golqmpi4
    Ами..не мога да се набирам

еми научи се

Споко не тренирам лека атлетика а силов спорт - джудо където освен бързина си трябват и мускули.

Супер фен Аватара на fatrat

Re: Бицепс + отслабване

Възможно ли е хем да отслабна и хем да направя по-голям бицепс и трицепс ?Защото чета, че трябва като правиш мускули да ядеш повече 15 годишен съм , висок 160см. , тежа около 60 кг.
    неможе и душата в рая и хуя до края!

Re: Бицепс + отслабване

Цитирай Първоначално написано от fatrat
    неможе и душата в рая и хуя до края!
    може може!
    "ям пия, eбa и бия, душата в рая-хyя до края!"

Споко не тренирам лека атлетика а силов спорт - джудо където освен бързина си трябват и мускули.
    споко ама без фитнес трудно мускули

без ядене още по-трудно

много тъпо изказване без ядене вика яденето е задължително ако не ядеш все 1 не си дигал в залата ефект няма да има

След колко време ще има ефект ? Ще тренирам с дъмбел.И всеки ден ли да го вдигам или да имам почивка?И как, по колко серии и т.н.

От сега ти казвам че нищо няма да стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си