- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мой приятел има рожден ден,как да постъпя?
Еми значи мой много добър приятел,свястно момче добре се държи с мен,утре има рожден ден.Проблема е там,че на последния рожден ден имаше алкохол,цигари глупости,и аз като отида там съм задължен поне малко да пийна.И сега съм сигурен,че пак ще е така.Иначе си излизаме навън,шаматкаме се.Сигурен съм,че ще се обиди ако не отида на рождения му ден.Как да постъпя според вас?
п.п на 14 сме и двамата
И к'во като пийнеш мъничко !?![]()
Big or small, lies are lies!
Ем в момента съм си създал хранителен режим, и не пия нищо газирано.А там ако отида трябва да пия бира,а тя е газирана![]()
Е, само за "наздравицата" нищо не ти пречи.Можеш да импровизираш.К
во толкова.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Ами кажи му това което каза на нас толкова ли е трудно...
*фейспалм*
ще пиеш водка ве, тя не е газирана![]()
не ве, сериозно, не е задължително да пиеш, пък и от няколко глътни нищо няа ти стане
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Никъде не е казано, че задължително трябва да пиеш. Може да си сипеш някакъв алкохол в чашката колкото за наздравиците и да си пийваш по 1-2 глътки... А за безалкохолните напитки - просто кажи на приятелят ти ако може да вземе 1 кутия натурален сок, защото не пиеш газирано и толкова
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
пии водка
Пий си бе човек, тоя рожден ден няма да се повториD режима ти ще преживее малко биричка, айде сега
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Да отида вместо тебе?![]()
аз ше ти дам и пари да те заместя... съгласен?Първоначално написано от Foreverbg
иначе занеси мента - пак за мене се видо слаб алкохол, не е газирано, а е хубаво..![]()
Ще пиеш безалкохолно тогава, едва ли се наливат само с бира и нищо друго. В краен случай вода. Ако те искат да ти наливат с фуния в гърлото алкохол и газирано това вече е друг въпрос.
1-2 бири няма да ти прецакат режима![]()
Аз пак ще те надкача?Първоначално написано от Tempest
Да видим кой ще фалира първи
![]()