.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Повече от фен

Как да направим мъжете си по-издръжливи в секса ?

Ами моят приятел след като е свършил вече веднъж и рядко има сили за втори път,да не говорим,че се случва да му спада.. Как може да го направя по-издръжлив на секс или как да му помогна,за да се справи с тези проблеми ? Правя му орална любов,дива съм,страстна съм,пъшкам си по принцип,той ми казва,че аз съм просто удивителна,но има някаква физическа бариера пред него,която се чудя как да преодолеем заедно. Без презерватив му е хиляди пъти по-добре,но често аз се притеснявам да не използваме и си караме със. Та,идеи как да го накарам да се отпусне Напълно,да забрави за проблема със ''спадането'' и да издържа маалко повечко,а и повече от веднъж ? Мерси.

Жен-шен с пчелно млечице, продават го в Пикадили и китайските магазини. Малко е странно на вкус в началото, но свикнеш ли е безумно вкусно.
    Ако не помогне, се обади пак.
    Raised to be stupid,
    taught to be nothing at all.

Град
    София
    Според мен,ако правите секс по рядко и ако се възбуждате повече,ще издържа,но може и да греша не знам....

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Преди време когато го правих без презерватив при свършване повтарях, а понякога и потретвах. След като започнах да го правя само с презерватив честно казано не ми се занимава, за втория и третия път.

Та искам да кажа, че може би на твоя приятел просто не му се занимава постоянно да си играе с тези презервативи, но пък с тях е по-сигурно. Затова ги използвам и аз.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Проблема ви е, че правите планиран секс. Секс се прави като се появи желание за него. Тогава не трябват специални техники за възбуждане

Град
    London
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Проблема ви е, че правите планиран секс. Секс се прави като се появи желание за него. Тогава не трябват специални техники за възбуждане
    Най-смисленото мнение..

Цитирай Първоначално написано от wolff
    Най-смисленото мнение..
    за разлика от твоето ?!
    Bez dusha da byda hodesht trup , da byda vodesht kult , da byda rob smiren ili da byda robyt vodesht bunt?!

Град
    London
    Цитирай Първоначално написано от serenityFX
    Цитирай Първоначално написано от wolff
    Най-смисленото мнение..
    за разлика от твоето ?!
    Интересно, защо ме провокираш? Изобщо нямаш ли си друга работа путе ?

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Какво значи не му се занимава втори и трети път с презерватив? Мързи го да го сложи, не му харесва или...? Баси причината да не го направите още веднъж..

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Ако проблемът е че няма енергия - спорта му е майката.Сигурен съм,че всеки спортист тука може да се похвали с енергичност и издръжливост
    Westside rollin' all day, every day

Цитирай Първоначално написано от TheX
    Ако проблемът е че няма енергия - спорта му е майката.Сигурен съм,че всеки спортист тука може да се похвали с енергичност и издръжливост
    + ако не спортува редовно , ще е слаб физически и ще се изморява бързо ...
    ето примерно аз всеки ден ходя на тренировки и т.н. и съм доста активен непрекъснато

Цитирай Първоначално написано от Lavender
    + ако не спортува редовно , ще е слаб физически и ще се изморява бързо ...
    ето примерно аз всеки ден ходя на тренировки и т.н. и съм доста активен непрекъснато
    Ако прави секс всеки ден също ще е издръжлив ... и на текове и на норми ... секса сам по себе си е спорт ...

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Така си е,но ако тренира нещо,ще е и по здравословно. Да почва футболче,пък ако е дългуч като мене да почва баскет.
    Westside rollin' all day, every day

А нали съзнавате, че то си е и до човека ? Има мъже, които просто НЕ могат да го дигнат 2ри път и тва си е. Ако има проблеми някакви също може да доведе до такива неща. Както каза Димитър, секс по план не се прави, щото планирания секс води до провал и разочарования... А това, че ти си мислиш, че той трябва и може да прави 2ри 3ти...... 15ти тек, не означава, че той иска или го може.

А само любопитно, колко време продължава първия път ?
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    всички знаем, че мъжкия полов орган е мускул нали така
    ! Dumbass !

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Напоркайте се като за последно и бъди сигурна, че няма свършване .. :P
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    И защо е нужно да се повтаря и потретя ?! Ако получаваш оргазъм първия път, не си ли даваш някаква почивка ? Тези мъже не са някакви парцали, че да се изстискват по цели нощи (или дни ). А иначе по темата: да използва някакви афродизиаци.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Това.

+ правете го по-често. Колкото повече свиква, толкова по-спокоен ще бъде. Почти всичко е на психическа основа. Планираният секс е отвратителен... и поне при мен се случва точно тогава най да не ми се ще.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Да да... Така си мислиш ти.

Супер фен
    хахха,но пък така може накрая да им писне и на 2мата и да не свърши нито единия и да са разочаровани накрая и 2мата...... :P :P

Булка, зависи от много неща.
    Пример: Преди седмица с приятелката ми свърших 2 пъти за 15 минути, а е имало случаи, когато съм издържал мноооооого над това. Сигурно много го възбуждаш и си играеш с него преди секса?
    Бъди творец, но твори и простотия

+1 съгласен съм преди и аз бях така като бях на 14 имах го същия проблем а той небеше че неможех да го дигна а ми минаваше желанието за секс с тия презервативи след кат свърша 1 път... ноо последните няколко години откакто си тренирам често мога да свърша и 4 пъти без да ми мръдне патката (за тия дет ще се заядат 100% БЕЗ ВИАГРА!) такаче няма да е зле да го направиш малко по издържлив физически няма да навреди гарантирам думите могат да ми ги подвъртат и пичовете преди мен които писаха тъй че маце в спорта му е майката ааа и още едно съветче разнообразявайте малко с позите щот може да казва 1 но повярвай ми омръзва
    Без подпис без дата
    напрао ти го слагам в устата...

Цитирай Първоначално написано от juveteam
    хахха,но пък така може накрая да им писне и на 2мата и да не свърши нито единия и да са разочаровани накрая и 2мата...... :P :P
    Прав си,но трябва да се рискува или ще стане или и да са го правили няма да помнят нищо на др. ден..
    Im The Law!!

Град
    пловдив

Re: Как да направим мъжете си по-издръжливи в секса ?

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Ами моят приятел след като е свършил вече веднъж и рядко има сили за втори път,да не говорим,че се случва да му спада.. Как може да го направя по-издръжлив на секс или как да му помогна,за да се справи с тези проблеми ? Правя му орална любов,дива съм,страстна съм,пъшкам си по принцип,той ми казва,че аз съм просто удивителна,но има някаква физическа бариера пред него,която се чудя как да преодолеем заедно. Без презерватив му е хиляди пъти по-добре,но често аз се притеснявам да не използваме и си караме със. Та,идеи как да го накарам да се отпусне Напълно,да забрави за проблема със ''спадането'' и да издържа маалко повечко,а и повече от веднъж ? Мерси.
    Това мила е от това че момчето няма опит в секса, с времето всичко ще се оправи, ще може и повече и ще е по възбуден, трябва да можеш като жена да го предразположиш, не почваите секса веднага, бъзбудете се малко, целуваите се бараите се и така, гледаи да го предразположиш и така но преди всичко е от опита, след време ще може много много повече, повярваи ми ще видиш че съм права. поздрави Ваня

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    [quote="TheAnnoyingAwesomnes"]А нали съзнавате, че то си е и до човека ? Има мъже, които просто НЕ могат да го дигнат 2ри път и тва си е. =quote]

Да, това е вярно! На мене толкова рядко ми се случва да успея да я гръмна още веднъж.
    Schhh! Hear the silence...

Може пък и да не иска? Пича си направил кефа и си казва: "Бал съм я, да се спасява."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си