Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
Цитирай Първоначално написано от NoOneElse
Също така лаптопа не става за ъпгрейд и оувърклок. Да не споменаваме недостатъка, че трудно се чистят, а това е важно за компоненти, които загряват. Също така са си по-скъпи. С парите, с които ще си купиш лаптоп, можеш да си вземеш много по-добра конфигурация настолен. Абе лаптопа си е за бизнес класата.
Чети да преди да пишеш де... Можеш да ъпгрейдваш и лаптопи, можеш и да го оувърклокваш. И се чистят елементарно, отвиваш долния капак и чистиш пепела от 1 вентилатор...not a rocket science...а тва с бизнес класата...мерси, вече и аз се чувствам бизнесмен...
И аз се качих във Ферари на едно автоизложение, но уви, не станах пилот. Хааайде пак помисли защо го казах това, че е предназначен за бизнес класата. Иначе съм чел, мерси, но само с четене не става, трябва и практика. То и Казанова не е станал известен зареди четенето на книжки. Като казах "не става за ъпгрейд/оувърклок", нямах предвид, че е невъзможно, просто е непрактично и безмислено.Ако мислиш, че целия лаптоп се състои само от един вентилатор, и само той се зацапва - евала. Не ми се спори за нищо, така че не се чувствай длъжен да отговаряш на този пост, защото няма да пиша повече по тази тема.

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
Друг шанс, който пак е повлишн от ЗКУ-то е вирусчета и worm-чета.
От това изречение разбирам, че си само лаик в тази област, познах, нали.