- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствени/"Отворени" - Срам/Гордост ???
^Мнението на колежката ми се вижда най-точното и обосновано (то е и най-дългото). Нещата винаги имат няколко аспекта, а хората робуваме на предразсъдъците си. Акселерацията (по-ранното съзряване) при сегашните тийнове до голяма степен ги подтиква към секса, средата им също. По-лошо и фатално за един тийн е липсата на възпитание, цели и стремежи в живота, употребата на наркотици и други увреждащи здравето боклуци, не това с кой и кого го прави. Като изключим венерическите болести и нежелната бременност (капутите спасяват и от 2те), сексът дори в ранна възраст не може да нанесе поражения върху човек.
Не съдете хората, всеки постъпва както сметне за необходимо и после единствено и само той (хайде може би и най-близките му роднини) търпи последствията от това. Пишещите и разсъждаващи тук не влизаме в тази графа.
Сексът на някой хора им се превръща в идея фикс,а сега при тинейджърите е станал някакъв начин да бъдеш харесван,забелязван и по-лесно вписващ се сред връсниците си.Нещо което много хора не проумяват и което мен ме дразни е че не годините са важни,а нагласата ти да го направиш.Днес сякаш хората се опитват да вкарат секса в някаква определена граница-което е тъпо защото това кога ще започнеш да водиш активен полов живот е лично и индивидуално решение.
Няма срамно в секса,защото по тази логика много хора трябваше да се срамуват от това че са се забременели и родили деца.Това е удоволствие и фактор от всяка връзка между двама харесващите или обичащи се индивида,пък това кога ще започнеш полов живот е по-скоро от това да се решиш да го направиш и да преодулееш притеснението от това,че е нещо ново и първо.
Девствена - ценна и запазена.
Пре*бана вече 200 пъти - употребяван боклук който не струва нищо
Сами си преценете![]()
Е това май беше НАЙ-ТЪПОТО изказване, което съм чела тук в близката една седмица.Първоначално написано от JakesInsanity
![]()
Аз не знам колко пъти съм правила секс, но за близо 3 години с постоянни партньори мисля, че стават над 100.И какво, значи съм боклук, който не струва нищо?![]()
А и като някоя е девствена какво?Да не би да е нещо повече от едно не-девствено момиче?Айде моля ви се.Ако оценявахме хората само по това дали са девствени, или не, то Бог да ни е на помощ.Дали си 'ценен' зависи от много неща, като това май е на едно от последните места.
Разрах какво искаш да кажеш, ама що не го направи по-нормално това изречение....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
аман от теб и тъпите ти теми,да не казвам на какво ти прилича фейса
ем да нормално,след като през тебе са минали 10 човека..Първоначално написано от Extremescream
Can It All Be So Simple ?
Значи вече всяка втора тема е от този род.Защо да е срамно да си девствен на 20?ако ще на 30 да си,щом си преценил ,че още ти е рано-не го правиш и толкова.Те няма да проумеят ,че е смешно да са те опънали на 11-12-13-14-15.
Extremescream наистина не смятам ,че е нормално да са те ''шибали'' над 100 пъти на 11-12-13-14-15-16-17,дори и партниорите да са били постоянни.Колко постоянни ще са щом са в множествено число?Почти всичките болести и забремявания идват от правенето на секс без обща сексуална култура.И от започването на полов живот рано.Повечето правят секс без още да са запознати с тази дума и нейните последствия.
Extremescream не казвам ,че си проста или незапозната,може би си имала обща сексуална култура преди да започнеш половия си живот.Не те съдя ,никоя не съм за да го правя.Сега да не ми се нахвърлиш. Просто не смятам в рамките на 11-12-13-14-15-16-17 години че е нормално да имаш много сексуални партньори.
Теб те знаеме че си курве...сексуалните ти партниори са с космически числа,затова млъкни.Думата ''морал'' никога май не ти е била в речника.Тъпа си ,да!Радваш се,че се носиш със слава във форума,но не си се замисляла,че като си лесна ,не си интересна.На колко си лапала ,колко са те чукали отзаде или отпреде мен не ме грее миличка.Ти си до толкова морално деградирала,че смятам че е престъпление да си даваш мнението в тази тема.То и без туй е без абсолютно никакво значение.Ако днешната младеж взима пример от тебе,то категорично бих повярвала във вече невярната теория,че светът ще свърши 2012.Хайде отивай на повикване,че някой клиен със сигурност те търсиПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
Моля?Как може да ме поздравяваш с нещо толкова типично за теб самата.Недей така,издаваш сеПървоначално написано от Alexandra1993
Хах и имаш грешна представа за идентичността ми,както и за повечето неща в живота.Но да,той си е твой ...прави каквото искаш,не съм загрижена.Довиждане!
Алекс,ти я/го затапи бе!!!Бати как се оправдава само хахахахахаха.Първоначално написано от Alexandra1993
А по темата не мисля ,че е срамно нито да си девствен на 20,нито пък е гордост да правиш секс на 14.И според мен са малко тия дето се чукат от по-малки за да са модерни,по-скоро го праят от любов.
Ивито!Моята секс френдка!
+ много кефиш неизвестнаааПървоначално написано от neizvestnaaa
и аз така мисля.Александра може да е звездата на форума,но е падащаа и звездите са прекалено много...също като кифлите....Кифлите винаги са били пропаднали.
пхах
Разбира се, че не е срамноАз съм на 15 и още не съм правила секс - не се и чувствам готова
Щом тези на 13-14 са се чувствали готови, защо да не го направят
Това си е за тяхна сметка, после ако нещо се обърка по този въпрос няма кой друг да обвиняват освен себе си
nigga stole my bike
Точната дума е патриархално, не мъжко.Първоначално написано от Alexandra1993
A neizvestnaaa явно е поредната (п)объркана моралистка, щом почна да чете лекции и на човека, пуснал темата с отговори на най-често задаваните въпроси. Скоро очаквам да почне да дава акъл и на калпазанката.
Русокоске, ти да не мислиш да ставаш журналистка или социоложка, че постоянно ни заливаш с всевъзможни теми и анкети?![]()
За мен е срамно за едно момче/момиче да е девствено на 20+ години ,просто са такива времената и това си е а-социална работа.
Не че онези типажи дето спят с половината квартал пичове с голфове пичеловки са по-добре ,за тях ми е жал ,та даже и се хвалят хахаха .
Мисълта м ие че трябва да се постигне златна среда ,с ранен интимен живот но за сметка на това качествен и с хора на място .
Bitch
Аз да съм казала,че са били много?Първоначално написано от neizvestnaaa
С единия бяхме заедно година и половина,с другия сме заедно близо година.Иначе и аз не съм много съглсна с това да имаш много секуално партньори на тези години.
![]()
Абе, не достигнахте ли до същината ,че всеки ще се чука, колкото и когато си иска. И че това не влиза на никого в работата.
![]()
Все едни и същи банални неща.
ДобреПървоначално написано от Extremescream
В никакъв случай не смятам ,че си боклук,стига да имаш мозък в главатаБТВ: на колко си?
![]()
Хаха не,адвокатската работа би ми допаднала повече-натам съм се ориентиралаПървоначално написано от DarkTemplar
Просто,както казах вече ми е интересно какво мислят хората на различни възрасти по различни теми
ПС:Стига сте обиждали Александра1993..Нито познавате момичето,а вече изказахте "компетентните" мнения к'ва е,к'во прави,колко и е акъла и т.н..Стига сте си избивали комплекси!!!![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Neizvestnaaa,правя 19 след около 2 месеца.
Не.![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Да но от една страна малките искат да го правят заради удоволствието а не за друго![]()
![]()
![]()
Аз харесвам Александра!!! Тази Криса е мега гнусен парцал тръгнал да раздава мнения наокло. Трай си ма, кой те пита, била с 2-ма , ти на кого ги разправяш , тъп келеш. Нариюаш децата "лапета" ми ти какво си бе , коза заспала?!Всички знаем какво направи миналото лято,![]()
![]()
![]()
От отдавна Ви чета простотиите , крайно време беше да се регистрирам та да Ви кажа някои работи най-сетне. Бате Ви ше Ви научи![]()
оф абе да ви имам тъпите теми... значи авторката го е правила на 14-15 и било с чувства и т.н. ама въпреки това казва, че на 13-14 няма как да си готов за секс.. последно ? ... секс се прави,когато си готов.. всеки може да каже '' аз го направих с желание, а вие го правите заради нз си какво..'' ...има хора,които са го правили на 13 и не съжаляват и такива които съжаляват... има такива на 20, които са девствени и не се срамуват и такива,които се срамуват... какво значи да мислят ? ми както една на 13 може да го направи заради едва ли не общественото мнение така и някаква на 20 може да го направи заради общественото мнение примерно защото я е срам... като тая тема има още 5867754 и са адски тъпи.. какво сега ? дайте да направим една таблица кога е непозволено да се прави секс, кога е приемливо и кога вече може... айде.. всеки да прави секс,когато иска ! това е личен избор и никой няма право да упреква даден човек за избора му ! нито някой друг ще знае причините поради които си ги направил , нито дали си имал чувства и т.н. айде.. това от мен
..