- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мислите за Citroen C5
Преди да си ‘изпратя’ предния пост имах едно изречение ‘какъв Ситроен, баничарка ли?’. Махнах го. Гледай сега, Пежо Партнер/Ситроен Берлинго само изглеждат прилично. Сглобяват ги в Турция и са много по-евтини от немските им аналози. Проблемни са, така е. И е нормално за тези пари. Ако е топ-модел вече си се попрецакал повечко, правейки цената сходна на Кади да речем. Това с жилото на съединител е често срещан проблем, точно при този модел. Не съм съгласен обаче, че моделната им гама са боклуци. Рено, не е Клио Симбол II, нито Логан/Сандеро. Както и Фиат не е Албеа. Да давам ли по-подробно? Безплатен обед няма.Първоначално написано от Serseri91
И кое им е боклучавото на BMW-тата? Не на тези на по 15+ години и милион километра от първата половина на 90-те, като и от тях съм имал удоволствието да седна и в екземпляр в близък до заводски вид. Но е рядко срещано, вече споменах в предния си пост защо. Единствено се сещам за най-първите X5-ци с най-мощния двг., че имаха проблеми със скоростите в самото начало обаче. Толкова. Скъпички са, мхм.
Щом е такова предназначението и още разполагаш с Волвото, няма какво толкова да му мислиш. Разпитай и бакшишите, но лоша дума за Фабия I 1.2 не съм чул. Съсед си взе такава от магазин, не се е скъсал да я кара, но за три години, нищо не е подменял. Гори му под 7/100 градско в трафик. Возил съм се, дървена е вътре, облицовката на таблото ме дразни и т.н. Задната седалка е твърда. НО поддръжката е много евтина, Фаворитите вече не ги помня, все ще вози по-добре, спокойно можеш да си купиш такава за около 5000лв. Няма нищо излишно, най-честото оборудване включва климатик, предни автоматични прозорци и централно. Друго за късо разстояние не ти е необходимо. Мислех, че ще я ползваш и за по-дълги разстояния, няма смисъл да е нещо по-удобно в такъв случай. И да даваш повече пари точно сега. Преди време в продължение на много месеци имаше една добра и направена Фиеста в един съседен хардуерен форум, може и да си я мяркал(?), ще проверя дали още е налична. Само бегъл спомен имам, че цената беше над 8000, дано се е вразумил продавача. Минус беше, че е сложил кожен салон, но даваше всички видове фактури от Мото Пфое, откакто я е купил, пълна история. И все пак, Фабията си остава най-евтин вариант, ти кажи, комфорта склонен ли си да го пренебрегнеш напълно, освен динамиката.Първоначално написано от HarleyFlanagan