.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 478

Hybrid View

Аз също съм луда по аниметата. Нямам любимо, защото всяко което гледам ми става любимо <3

Междудругото имам предложение за останалите фенове:
    може да сте чували ( а може би, не ) за нещо наречено „Анивенчър”. За тези които не знаят какво е това - Анивенчъра е като голяма аниме фен сбирка. Не съм сигурна, но мисля, че първия за тази година ще е на 23.04.
    Та идеята ми беше да се съберем повече аниме фенове и да отидем заедно. Аз лично не познавам никой, който да харесва анимета и ще бъде супер като сме повече хора (ако някой разбира се се съгласи да дойде). Хем ще се запознаем с нови хора и ще намерим нови приятели , хем може и някой косплей (сценка от аниме, манга, игра или филм) да измислим

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от animegirl Виж мнението
    Аз също съм луда по аниметата. Нямам любимо, защото всяко което гледам ми става любимо <3

Междудругото имам предложение за останалите фенове:
    може да сте чували ( а може би, не ) за нещо наречено „Анивенчър”. За тези които не знаят какво е това - Анивенчъра е като голяма аниме фен сбирка. Не съм сигурна, но мисля, че първия за тази година ще е на 23.04.
    Та идеята ми беше да се съберем повече аниме фенове и да отидем заедно. Аз лично не познавам никой, който да харесва анимета и ще бъде супер като сме повече хора (ако някой разбира се се съгласи да дойде). Хем ще се запознаем с нови хора и ще намерим нови приятели , хем може и някой косплей (сценка от аниме, манга, игра или филм) да измислим
    Аз от две години все ги изпускам евентите. xD Тази година са надявам да отида, но нищо не е сигурно. ;s Пълно е с отакута, особено в София. Ако наистина нямаш нито един приятел, във vbox7 е пълно с аниме групи и все се събират хора за евенти. Форумът на анимес-бг също беше доста активен до преди година (не съм влизал от доста време и не знам как е положението в момента). Най-лесно пък ще се оправиш във фейсбук. Otaku-Бulgaria е доста активна група и има около 20/30k души.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си