Преди бях доста зарибен по аниметата и мангите, сега не чак толкова. Тези, които са ми направили най-голямо впечатление са:
Анимета - One Piece, Death Note, Hunter x Hunter (2011), One Punch Man, Kiseijuu
Манги - One Piece, Ajin, Dragon Ball, Hunter x Hunter, Boku no Hero Academia

Най-много ми харесва One Piece. Много хора казват, че няма смисъл, детско е, скучно е, но ако навлезеш в историята и разбереш колко комплексна е тя, няма да искаш да свършва. Ако някой изгледа всичките епизоди до момента без да реве нито веднъж ще го призная и дори трябва да му дадат златен медал.
Hunter x Hunter е по-добро от One Piece в някой отношения, в други не. И двата свята са страхотни, но просто света на One Piece ме е завлякъл надълбоко. Все още следя One Piece - аниме и манга и чакам автора на Hunter x Hunter да си мръдне задника и да нарисува 2 странички на мангата... Това са двете истории, които ми харесват най-много. Гледам съм още доста анимета, но никое не ми е направило толкова голямо впечатление, колкото тези двете.

ПП:
Скоро планирам да чета Berserk, може да се нареди напред. Също смятам да гледам и Fullmetal Alchemist: Brotherhood най-после, защото съм чувал доста добри неща за него.