- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Аниме фенове
назнам как мога да сръвня Bleach и Naruto..двете са мега яките тези са ми любиммите анимета..![]()
Представи си,това СА филъри.Първоначално написано от sp33der
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
мммПървоначално написано от mOntaLex
единственото общо между тях е това, че има много битки
иначе нямат нищо общо
преди бях голяма фенка на Наруто![]()
ама сега предпочитам Блийч
nigga stole my bike
мне,не са филъри,влизат си в story line-а последователно след последното действие,това си е историятаПървоначално написано от DieselBlood
П.П.Филърите са отклонение от историята,което се случва в неопределено време и се пускат,докато се мисли добро продължение на сегашната история
много хора са ми казали ,че повече са хлътнали по Блийч вече!Първоначално написано от horacio
аз го почнах ама много филъри и го спрях и сега не помня до къде съм
то лично на мен отделните яки битки + голямото мазало накрая с Айзен ми компенсират напълно 200+ епизода тъпотии
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
Филъри са,бе човек.Тая история я няма в мангата.Първоначално написано от sp33der
една велика тема
сейм хирПървоначално написано от NightGuardian
![]()
nigga stole my bike
Преди седмица накъде изгледах двата сезона на Kuroshitsujiбеше доста интересно. Някой знае ли дали ще има 3ти сезон на Vampire knight?
Dream by dream..........
Kuroshitsuji е много яко, да.Първоначално написано от MimiNeverShoutNever
Не знам, не мисля че ще има трети сезон.
nigga stole my bike
^ И все пак мангата продължава..
Какво мислиш за Soul eater?![]()
Dream by dream..........
Soul Eater беше хубаво докато вървеше по мангата.От там нататък Bones решиха,че ще си правят ташак с анимето и от 10 оценката ми докрая падна на 7.Иначе анимето има готин саундтрак и яка история.Просто Bones осраха всичко накрая.
една велика тема
Soul Eater на мен много ми допадна (за анимето става въпрос де, не съм чела мангата). Само краят ми се стори пълна боза >< Иначе като цяло имаше доста смях с него, особено на епизода за изпита. ^^
Вземи да прочетеш мангата.Не са много чаптъри(преди няколко дена излезе 88 )и ще забравиш за анимето.
една велика тема
Soul Eater ми хареса как почна. Но така и не го догледах не знам защо... аа да то тогава още излизаха епизоди и не ми се чакаше всеки следващ и го заебах. Единственото аниме, което с нетърпение очаквах всеки нов епизод е Kaichou wa maid-sama!Иначе другите on going съм ги забравяла дори.
nigga stole my bike
Аз преди четях и гледах Soul Eater но вече като го издават през месец едва ли не,напълно го оставихИначе си чета Блийч,но и него не го гледам вече
Много филъри,мноого нещо
![]()
ПС:Новата арка на Блийч никак не ми харесва.Някой друг следи ли мангата на Блийч?
ПС2:horacio,и мен тази картинка дето е на аватара ти много ми хареса в deviant-ът![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
то с тези рисунки в мангата е много тегаво
искам да видя fullbringa на Ichigo анимиран
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
^ Чете ли новият чаптърТой излезе днеска
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
е разбира се
четвъртъците ми станаха много специални дни откакто се зарибих по аниметата![]()
При мен от години е така
Наруто и Блийч са все пак
А иначе:новият чаптър не ми хареса
Прилича на арката с Айзен,а и Рукия с къса коса...нещо не върви
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
да , малко съкс беше + Наруто-рибаря = тъжен четвъртък ;d
Защо пък рибар?Просто изплю гарга
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
е говорех за мазния филър- 223 епизод на Наруто ;d