.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

твърда бучка зад ухото.моля ви помогнете страх ме е

здравейте,проблема ми е следния:тази сутрин като се събудих имах нещо твърдо и голямо зад ухото си.по-голямо е от пъпка и няма различен цвят.аКО НЯКОЙ ЗНАЕ КАКВО Е ИЛИ Е ИМАЛ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ МОЛЯ ДА МИ ПОМОГНЕ ЗАЩОТО МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ И МЕ Е СТРАХ ДА НЕ Е НЕЩО СЕРИОЗНО
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ако не се лъжа, майка ми имаше същото и ходиха да й го премахват. Не знам точно какво са правили, нещо като операция ли и аз точно не знам.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Температура имаш ли?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    И аз имам такова само дето мойто пуска гной като го стисна, като пъпка, но понеже не мога да ида на лекар не съм в България майка ми е питала личната и тя е казала че сигурно е мастна тъкан. Та си мисля че твоето е същото и просто трябва да идеш на лекар, те предполагам ще го цепнат и ще се махне. Няма страшно, но иди да го махнат щото е опасно там, близо е до мозъка.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

да,имам темперетура,kalpazanka
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

kказаха ми че може да е заушка,но това нищо не ми говори,моля ви и това ми кажете какво е,но най-добре е по темата да се пише щот ме е страх много да не се стига до операция щот имам нещо като клаустрофобия към "скалпела и ножиците"тоест операциите

Град
    Varna

Re: твърда бучка зад ухото.моля ви помогнете страх ме е

Цитирай Първоначално написано от nniicckkoo
    здравейте,проблема ми е следния:тази сутрин като се събудих имах нещо твърдо и голямо зад ухото си.по-голямо е от пъпка и няма различен цвят.аКО НЯКОЙ ЗНАЕ КАКВО Е ИЛИ Е ИМАЛ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ МОЛЯ ДА МИ ПОМОГНЕ ЗАЩОТО МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ И МЕ Е СТРАХ ДА НЕ Е НЕЩО СЕРИОЗНО
    Ако не те боли значи е мастна тъкан...имал съм зад ушите...но може и да е пъпка с гной
    (\ /)
    (^.^)
    (> <).

а тая мастна тъкан опасно ли е

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nniicckkoo
    а тая мастна тъкан опасно ли е
    не,но все пак иди на лекар да види какво точно е.И кажи че имаш температура.Успех)

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

няма смисъл да ходя,то почна даизчезва.мерси на всички които обърнаха внимание.наистина много ми помогнахте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си