.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Искам да уча нещо ,но наистина не знам какво.

Имам голям проблем.Не зная какво да уча а съм вече на 17.Харесвам математиката,но разбирам нещата с много труд,не разбирам нещата така лесно,не ми отдава така,че да се нарека математик,а иначе съм отличничка.Просто полагам мноого труд,за да разбера нещата.По принцип разказвателните предмети ми се отдават ,но не всички.Историята нищо не и знам,не ми е приятна,географията ми е безинтересна,химията ми е тъмна Индия.Харесвам много биологията,защото лесно помня.Това ми е предимство.Паметлива съм,но не знам към какво да се ориентирам.
    Например ако искам нещо с биология-химията ми е ад и ми е скучна,(а и съм мн страхлива за лекар) Безнадежден случай ли съм

Всъщност много обичам да рисувам,но зная че в тая криза никой не би помислил за изкуство

Re: Искам да уча нещо ,но наистина не знам какво.

Цитирай Първоначално написано от neizvestnaaa
    Имам голям проблем.Не зная какво да уча а съм вече на 17.Харесвам математиката,но разбирам нещата с много труд,не разбирам нещата така лесно,не ми отдава така,че да се нарека математик,а иначе съм отличничка.Просто полагам мноого труд,за да разбера нещата.По принцип разказвателните предмети ми се отдават ,но не всички.Историята нищо не и знам,не ми е приятна,географията ми е безинтересна,химията ми е тъмна Индия.Харесвам много биологията,защото лесно помня.Това ми е предимство.Паметлива съм,но не знам към какво да се ориентирам.
    Например ако искам нещо с биология-химията ми е ад и ми е скучна,(а и съм мн страхлива за лекар) Безнадежден случай ли съм

Всъщност много обичам да рисувам,но зная че в тая криза никой не би помислил за изкуство

мии....рисуване или биология

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

Биология

Повече от фен Аватара на qsiii
    щом си паметлива някакъв чужд език
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    И аз не знам накъде да продължа след като завърша. 9 клас съм и би трябвало скоро да ми хрумнат някакви идеи и какво ме влече.. Уви, ама нищо. Отдава ми се математиката, химията също. Чуството е адски неприятно, а искам да взема висше
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на spopi
    Биология и български.
    Молекулярна биология и опазване на средата може с биология за тях не знам. Може очен ренгенов лаборант.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    И аз съм така, нямам идея какво ще уча като завърша. Всичко ми се струва не като за мен. Е не всичко де. Аз знам какво искам да работя, но шансът да се получи е минимален..
    Иначе нещо с езици също е добре, ако ти се отдават.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Предлагам ти и аз някой чужд език. И аз съм тей, предметитие са ми трудни и остънових, че чуждите езици ми се отдават и съм доста добра на тях.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Някаква филология си изкарай .. Или си харесай нещо биологическо, в чиято програма няма много химия (което е малко вроятно).
    Архитектура - рисуваш + все пак харесваш решаването на задачки.
    Ама час по-скоро трябва да почваш да се готвиш и по двата предмета.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    мисля че за ветеринар може само с билогия
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Голям фен Аватара на joannalof
    олее историята ти много прилича на моята спрявам се по математика,но с много труд,не е от първия път ; химията и физиката не я разбирам,биологията и историята харесвам ...
    аз за лекар не ставам и не искам,страх ме е да ми взимат кръв представям си аз да го правя това, е просто не си се представямм
    насочила съм се към нещо свързано с икономиката,има много сцеиалности,изисква се математика
    относно теб - обичаш да рисуваш,ама за да тръгнеш в тая посока не трябва просто да обичаш,а наистина да рисуваш много хубаво и да започнеш от сега с уроци
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Ми аз искам архитектура, от 8ми клас...
    харесват ми и връзки с общественоста-само купони партита-кеф
    психятър също ми харесва-говориш с хората изслушваш ги ,даваш им съвет(ако не те товари психично,е подходящо)
    торизъм и хубаво и интересно
    реклама-е много модерно и интересно
    виж какво обичаш да правиш
    ако обичаш да седш на компа -графичен дизайн-и после само правиш саитчета
    ако обичаш да рисуваш-реклама,някакъв дизайн и т н
    ако обичаш купони-връзки с общественоста- после PR или сватбен агент или друг някакъв агент

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Колко години се учи английската фиология?
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на Infinity
    Евентуално можеш архитектура , ако се понапънеш повечко.
    Не каза как си със Български , Литература .
    Психологията също е вариант , ако владееш някакъв чужд език.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от smallbab
    Ми аз искам архитектура, от 8ми клас...
    харесват ми и връзки с общественоста-само купони партита-кеф Да бе, ти така си мислиш, не всички са богати
    психятър също ми харесва-говориш с хората изслушваш ги ,даваш им съвет(ако не те товари психично,е подходящо)Като изключим неграмотността - за да си психиатър, мисля, че първо трябва да завършиш медицина и след това да специализираш
    торизъм и хубаво и интересно И след т'ва работиш като сервитьорка, или в някоя забутана туристическа агенция. А и момичето е казала, че не тачи географията, а в Туризма се кандидатства именно с нея
    реклама-е много модерно и интересноКакво му е модерното, интересното. Програмите гледаш ли на специалностите.
    виж какво обичаш да правиш
    ако обичаш да седш на компа -графичен дизайн-и после само правиш саитчетаДа бееее, баш така става, и осбено, ако обичаш да цъкаш ЦС по цял ден (демек обичаш да седиш на компа) - направо си подходящ за компютърни науки, нищо че не знаеш математика
    ако обичаш да рисуваш-реклама,някакъв дизайн и т н
    ако обичаш купони-връзки с общественоста- после PR или сватбен агент или друг някакъв агент
    Да ти имам простотията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си