.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Когато самочувствието не влияе добре на хората...

Здравейте, хора!!

Имам проблем с една приятелка и нямам никаква идея как да го разреша. С въпросното момиче се запознахме преди около година и половина. Една обща приятелка ни запозна. В началото ни обединяваше единствено факта, че и двете сме фенки на ХП, но когато започна миналата учебна година, аз се влюбих в момче от нейния клас. Казах и, тя ме разбра, през цялото време беше до мен. Сближихме се доста, станахме едва ли не най-добри приятелки, но след това дойде лятото и трябваше да се разделим за два месеца.

Осъзнавам, че и аз съм се променила до известна степен това лято, тъй като се запознах с нови хора, попаднах в различна среда и т.н. Но тя се е променила доста повече. Преди имаше нормално самочувствие, а през тези два месеца егото и е станало огромно! Често говори, че може да има всяко момче, което си поиска, държи се сякаш съм по-долу от нея и т.н. Тя ми е приятелка (поне така си мисля) и не ми се ще да го казвам, но мисля, че цялото това самочувствие е малко... безпочвено.

Моля ви за съвет, защото наистина не знам какво да правя. Искам си старата приятелка! Липсва ми оново момиче...
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Опитай се да поговориш с нея и да и кажеш всичко това което написа тук.

Re: Когато самочувствието не влияе добре на хората...

Цитирай Първоначално написано от Eliii
    Здравейте, хора!!

Имам проблем с една приятелка и нямам никаква идея как да го разреша. С въпросното момиче се запознахме преди около година и половина. Една обща приятелка ни запозна. В началото ни обединяваше единствено факта, че и двете сме фенки на ХП, но когато започна миналата учебна година, аз се влюбих в момче от нейния клас. Казах и, тя ме разбра, през цялото време беше до мен. Сближихме се доста, станахме едва ли не най-добри приятелки, но след това дойде лятото и трябваше да се разделим за два месеца.

Осъзнавам, че и аз съм се променила до известна степен това лято, тъй като се запознах с нови хора, попаднах в различна среда и т.н. Но тя се е променила доста повече. Преди имаше нормално самочувствие, а през тези два месеца егото и е станало огромно! Често говори, че може да има всяко момче, което си поиска, държи се сякаш съм по-долу от нея и т.н. Тя ми е приятелка (поне така си мисля) и не ми се ще да го казвам, но мисля, че цялото това самочувствие е малко... безпочвено.

Моля ви за съвет, защото наистина не знам какво да правя. Искам си старата приятелка! Липсва ми оново момиче...
    амии....поразпитай я какво е ставало лятото за да разбереш на какво се дължи това

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

ако на нея и харесва повече така и й помага до някаква степен нейното държание, коя си ти, че да я променяш?

Хубаво е, че има самочувствие, но не би трябвало да стъпква твоето.
    And I'm waiting - waiting for the healer.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си