.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен

Нещо странно се случи и искам съвет..

Преди няколко дни тръгнахме уж с приятеля ми да правим секс,но аз не бях достатъчно предразположена,той ми го вкара,но мен ме заболя. Накарах го да спре,след това заспах,но станах посред нощ да ходя до тоалетната и явно ми е паднало кръвното или не знам какво,но припаднах в тоалетната,след което се свестих и се върнах в леглото. Успоредно с това ме болеше отдолу,казах на приятеля ми и той ми даде аналгин,унесла съм се и съм заспала. Правили сме секс седмица преди това без презерватив,без той да е свършвал в мен. Има ли някаква дори малка вероятност припадъка да е от бременност или припадъците при бременната жена се появяват значително по-късно ? Притеснявам се,само защото на няколко пъти сме го правили без презерватив. Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Защо не си пуснеш 1 тест?

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Голям фен
    Защото е рано за тест,трябва да ми дойде на 12ти,с др.думи менструацията не ми е закъснявала,но това губене на съзнание ме притесни. Дали има реален повод да се шашкам ?

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Нещо странно се случи и искам съвет..

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Преди няколко дни тръгнахме уж с приятеля ми да правим секс,но аз не бях достатъчно предразположена,той ми го вкара,но мен ме заболя. Накарах го да спре,след това заспах,но станах посред нощ да ходя до тоалетната и явно ми е паднало кръвното или не знам какво,но припаднах в тоалетната,след което се свестих и се върнах в леглото. Успоредно с това ме болеше отдолу,казах на приятеля ми и той ми даде аналгин,унесла съм се и съм заспала. Правили сме секс седмица преди това без презерватив,без той да е свършвал в мен. Има ли някаква дори малка вероятност припадъка да е от бременност или припадъците при бременната жена се появяват значително по-късно ? Притеснявам се,само защото на няколко пъти сме го правили без презерватив. Благодаря предварително.
    ВЪЗРАСТ?!

секса БЕЗ презерватив ВИНАГИ трябва да има сигнално значение ...за кого?!
    за Жената разбира се, съзнателно или под такова ....

По описаното теоретична вероятност разбира се има, но очевидно при теб психичният елемент, "навивката" е водещ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си