- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да изглеждаш добре??
Значи аз съм на 12 158см висока лицето ми е кръгло и ме прави дебела а аз не съм мразя да се гримирам и да нося рокли дали има някакъв начин все пак да изглеждам добре за да ме харесват момчетата от моя клас (23 футболиста са ако това има значение)
Мерси предварително моля без глупости или спам вече ми е писнало![]()
Мисля, че ти е рано още да мислиш за момчета. В момента цялото ти внимание трябва да е приковано към учебниците. Ще се развиваш още много време, така че не се тревожи, че момчетата няма да те харесат.
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
Изчакай още няколко години.Възможно е лицето ти леко да се измени.
ROFLMAO.Първоначално написано от teenshit
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
еиии 12 годишно лапе за връзки мисли...вуобще на тази възраст закво ти е грим ? тва че другите курви постоянно слагат грим не означава че и ти трябва за да те харесват,а и + тва си на 12 като станеш на 16 тогава ми прочети поста.
аз пък винаги съм си мечтал в моя клас да имаше..23 гимнастички..Първоначално написано от Rashugun
уви бяхме 23 лукови глави..
![]()
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
И в моя клас да имаше 23 футболиста![]()
. Малка си още няма какво да се правиш на к*рва.Момичетата от моя клас с който сега сме в една гимназия и се правиха на голямата работа като бяха на 12 сега са пълни уличници
![]()
![]()
Ami na 12 sym ama naistina izpitvam neshto moga da vi kaja che ne sym nqkvo typo lape deto se prai na mnogo golqmata naprotiv tochno za tova ne iskam da se macam s gluposti ako nqkoi iska da dade svesten syvet da pi6e skype : h2o.com.bg napi6ete 4e ste ot tuk![]()
Нее, малка си още, моето момиче! Изчакай да пораснеш малко, пък после мисли за връзки, момчетата няма да ти избягат! Е, освен ако не свърши света на 21.12.2012!![]()
Всичко сме си мислили така, когато сме били на 12.Първоначално написано от teenshit
![]()
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!