.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

! ! ! Малки сутиени ! ! !

Моля, 12-годишни любопитковци да не изразяват гласно присъствието си!

Знаете ли откъде да си намирам сутиени без банел или просто по-подходящи за дичица като мене? В една книжка четох, че тези с банели са вредни за под 16, защото гърдите още растат и ми се струва смислено.
    Размерът ми е (или би трябвало да бъде) 80А. Аз съм малко по-едра и се отказах от бюстиетата, защото много се трепах да търся и не им се разширяват презрамките.
    Отговаряйте моля...

Мега фен Аватара на Infinity
    Защо просто не махнеш банелите на нормален по-малък сутиен ?
    To infinity and beyond.

Нося сутиен от години, ама още не съм напълно сигурна банелите какво по-точно са?

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Нося сутиен от години, ама още не съм напълно сигурна банелите какво по-точно са?
    Едни метални работи, сложени около чашките, за да си задържи формата сутиена (обикновено ти убиват).

Аааа значи е едно от нещата, за който си мислех. Ами на моите сутиени май на почти всички има нещо такова по-твърдо, ама не убива..
    А не мисял, че може да са чак толкова вредни.

Мега фен Аватара на Infinity
    Всъщност , да има някои супер неудобни и убиващи.
    Зависи .. , ако убиват определено са вредни.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на Djuff
    Ми махни банела бе

По тая логика, който редовно носи тясно бельо, трябва да има малък задник. Стига глупости. Прекалено стегнатия сутиен може да забави растежа на гърдите, не и да го спре.

Гръдната ти обиколка е нормална, чашката ти е миниатюрна... Трябва да търсиш старателно. Все отнякъде ще изскочи нещо. В краен случай ще ти се наложи да вадиш банелите от обикновен сутиен, да.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Прекалено стегнатия сутиен може да забави растежа на гърдите, не и да го спре.
    Японките са носели малки обувки, за да не им растат краката. Защо да не работи по същия начин и със сутиени?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Как нося сутиен от 4ти клас (мой приятелки също),но хич не е пречил на развитието на гърдите ми...даже са ми в повече...
    Всички носим сутиени с банели,никоя не се е оплакала да и вреди...ики поне тема за тва даже във форума няма
    Ако толкова не ги искаш тия банели,махай ги.
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    бога ми мразя тия ш****и банели ... секи път ми се вадят и ми правят рани ... като ги махна и целия сутиен губи формата си и за нищо не става ... е леле сега се изнервих

по темата : мацка има сутиени които са като потничета .. те не те ли устройват ? удобни са и са предназначени именно за мацки с млки цици на които тепърва им растът
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Ако има джъмбо в твоя град си купи от там,но според мене по-хубаво от банела няма!

Цитирай Първоначално написано от HeavensMaiden
    бога ми мразя тия ш****и банели ... секи път ми се вадят и ми правят рани ... като ги махна и целия сутиен губи формата си и за нищо не става ... е леле сега се изнервих
    и при мен е същата работата много се дразня особено като е някой сутиен , който много харесвам :S

по темата отиди в някой магазин за белъо там имат и малки размери попитай

Не разбирам какъв е проблемът с банелите, никога, ама никога не са ми правили проблеми, не са ми се вадили, бодяли или нещо друго, а сутиените си ги пера и в пералня.

Освен това, авторката банел ли има предвид или твърдата чашка?? Как една тел ще ти спре развитието на гърдите..
    80А не е толкова рядко срещано, поне по нормалните магазини, ако си търсиш сутиен за 5-10лв, може и да няма такъв размер. Даже по намаления ще си намираш по-лесно, най-гадно е да си 75Б - най-разпространен е и винаги първо свършва..

Цитирай Първоначално написано от Fx1 Виж мнението
    Не разбирам какъв е проблемът с банелите, никога, ама никога не са ми правили проблеми, не са ми се вадили, бодяли или нещо друго, а сутиените си ги пера и в пералня.

Освен това, авторката банел ли има предвид или твърдата чашка?? Как една тел ще ти спре развитието на гърдите..
    80А не е толкова рядко срещано, поне по нормалните магазини, ако си търсиш сутиен за 5-10лв, може и да няма такъв размер. Даже по намаления ще си намираш по-лесно, най-гадно е да си 75Б - най-разпространен е и винаги първо свършва..
    +1 и да, аз съм 75Б...наистина свършва най-бързо...
    3MSC

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    не вярвам банелите да вредят,защото знам,че е хубаво да се носи сутиен от малка,демек като имаш вече малки гърди,за да се оформят,и знам че от самата форма на сутиена се оформят да са такива.Ако ти пречи банела го махни,но целия сутиен се разваля и увисва.А малки номера сутиени съм виждала в Моловете.

Супер фен
    Град
    София
    Ами аз от 12 годишна нося (не бях любопитка тогава!! ) и банелите никога не са ми пречели! Досега нося сутиени с банели, преди понякога ги махах! :P
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Ами в такъв случай ги махай.
    Пък ако не искаш да ги махаш, за да не загуби формата си самият сутиен, просто купуваш без банели. Все ще намериш, има толкова много!
    Аз винаги махам банелите, защото ми убиват, но не съм забелязвала да си губи формата
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Не съм казвала, че спират растежа, а че са вредни по време на растежа, но като се замисля за банелите не е толкова важно, и с тях ще мина...

Ама коментари от сорта на "Споко, ще намериш, има толкова много..." не помагат много-много...

Не пречат на растежа.Ако пречеха сега и аз и приятелките ми да бяхме като дъски Не познавам момиче, дето да е имало проблеми от това, че носи сутиен. Просто отдели повече парички за да си купиш качествен, с който да ти е удобно. Примерно на Triumph са им много добри моделите и материите.

Град
    DoLna banq
    Бaнелите сa вредни.. Нa еднa моя брaтовчедкa й прaвихa оперaция нa гърдaтa,зaщото от бaнелите и беше излязлa някaквa бучкa.. ли незнaм точно.. и беше много гaдноо... Зa товa си ги мaхaйте ...!!
    А по темaтa.. незнaм мaй нaистинa ще е добре дa си вземеш обикноведни сутиени.. и дa им мaхнеш бaнелите

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Гадно е да имаш нестандартен размер. Аз пък съм 70D - не ме питай как си намирам сутиени. Даже, поради липсата на прилични модели в този размер, съм си купила няколко 70C (ако знаеш колко неприятно ми стискат на гърдите... ).
    Потърси в няколко магазини. Ако не намериш - поръчай си от интернет.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    В Джъмбо има....На 12 съм и нося сутиени някъде от 4клас,защото си имаше нужда.На мен лично ми е адски гнусно някое момиче без сутиен...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    В Джъмбо има....На 12 съм и нося сутиени някъде от 4клас,защото си имаше нужда.На мен лично ми е адски гнусно някое момиче без сутиен...
    Защо да е гнусно?
    Повечето момчета го намират супер секси (е, ти си на 12, простено ти е да мислиш иначе), ако мацката е със стегнат бюст. Аз понякога (лятото) съм без сутиен, когато нося някакъв изрязан потник\бюстие или пък онази ефирна супер къса рокличка в тютюнев цвят. И ми се кефят хората...
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    не вярвам банелите да вредят,защото знам,че е хубаво да се носи сутиен от малка,демек като имаш вече малки гърди,за да се оформят,и знам че от самата форма на сутиена се оформят да са такива.Ако ти пречи банела го махни,но целия сутиен се разваля и увисва.А малки номера сутиени съм виждала в Моловете.
    Хаха... то в мола има вс. Последно като си търсих сутиен видях един, с който примерно, ако си A ще изглежда, че си поне B-C, просто толкова ти притиска гърдите, че повече от половината ти изскачат... така, че добра идея е да търсиш там :P :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си