- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Неправилните глаголи в английския език ( Таблица )
Ми нямаш, много ясно, като нямаш с какво да ми възразиш...Първоначално написано от BaffaLsc
^ Явно си нямаш друга работа.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ти ли беше тази, която ми се присмя, че живея във форума?Първоначално написано от BaffaLsc
Оп, да, ти си. Трай, щото като гледам от 3-4 часа следобед висиш тук. Явно ти си нямаш работа. Преди да нападаш някого, се замисли дали можеш да се аргументираш.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Абе недейте бе, мърсим й ВАЖНАТА тема..![]()
П.П. Честно ми кажи, за к`во направи тая ЛАБАВА тема тука, да се излагаме..![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Много сте за-бавни нещо, речници, ирония, сарказъмПървоначално написано от elito0o0o0
Само гледайте да не ви вземат в комиците за оригиналността, която показвате :>
Не знам как човек, може да възрази срещу простотията.
elito0o0o0 не тя ти каза това за живеенето във форума, не бързай да пускаш отрова.За стотен път не разбрах какъв ви е проблема? Не знам как решихте, че момичето иска темата да е важна, а дори да е така вас какво ви бърка ? Имате се за много умни, ако бяхте отдавна щяхте да сте спрели със заяждането/спама или високо аргументираните ви постове.
elito0o0o0 не вися от 4 часа тук.Да не мислиш ,че много ме е грижа кой какво пише и с какво се заяжда в тая тема ?
Ти, ако смяташ тези думи за сложни, си не само нискоинтелигентна, ами направо тъпоумна.Първоначално написано от elito0o0o0
И не авторката каза, че форума заема значителна част от живота ти - аз бях. Не се изказвай неподготвена, ЕлитоОоо. Укроти се. Злобеенето и избиването на комплекси във форумите е вече изтъркано и шаблонно явление. Измисли нещо по-различно, с което да бъдеш оригинална.
Сега вече ще ми е малко по-малко безинтересно да разбера как ще процедираш в опитите си да ме впечатлиш и да ме накараш да си кажа "Права си, грешах за теб"?!![]()
Ох, айде пак глупости.. Ако се заяжда с нея е комплесирана, така ли ? Това какво общо има, дори да е така ? Да те светна само, че с изказването си "Не използвай такива СЛОЖНИ думи, че.." тя ИРОНИЗИРАШЕ. Не знам сега кой е разбрал и кой не. Освен това, тя няма никакво намерение да й се извинява, или да си променя "че каквото и мнение да има за нея." .. Затова ако обичаш, не казвай погрешни неща, преди да си помислил (а)..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Казах присмя. Едно е да кажеш нещо, друго е да се присмееш. В смисъл такъв - ти ми каза, че съм живяла във форума, а след това тя се изсмя.Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
"Ти, ако смяташ тези думи за сложни, си не само нискоинтелигентна, ами направо тъпоумна. "![]()
Ти обаче не знам каква си..
Щом тя не разбира, че иронизираме... к`во следва? Че аз ли не разбирам?
![]()
Стига, стига.. и от кога изразяването на мнение и поднасяне на факти е избиване на комплекси? Леле... не използвай думички без да знаеш значението им...
![]()
Това се опитвам да кажа, откакто пиша в темата .. ?!Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
^ Спрете тогава да пишете и двамата.
И двете искаш да кажеш ?Първоначално написано от BaffaLsc
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
^ Охх,да..![]()
Запомни, че сме момичета, мама му стара.Първоначално написано от BaffaLsc
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Xора без работа.. за кво спорите? Темата за някои хора може да е полезна, за повечето най-вероятно не, ама заслужава ли си да си губите времето![]()
the game
Аватарът ти яко ме обърква !Първоначално написано от BeezyJey
![]()
Аз не съм казала ,че искам да споря.Напротив.. момичетата явно имат някакъв проблем и се опитвахме да го разрешим.Първоначално написано от sifon4o
Е, не беше точно опит ..Първоначално написано от BaffaLsc
![]()
Бтв, Сифоне ,ти чак сега ли се разписа по тая тема ?!![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Да, заяждането без причина може да се счете и като избиване на комплекси. Това е вариант. Всъщност доста често това е типично за комплексарите. Инъче какво общо има това?! Ами, аз само казах, че злобеенето по форумите е шаблонно явление и няма нужда повече от него. Между другото, ти защо отговаряш вместо elitoOoOo...? Защо ми казваш дали е иронизирала, какви са й намеренията, как се чувства... Защо говориш вместо нея или ти СИ нея?Първоначално написано от BeezyJey
Не разбирам. Както и да е, обаче.
Комплексирани сме, злобни сме, не знам к`во си сме.. Ев, не се занимавай повече... няма смисъл..
LosingMyWay това не е злобеене, а изказване на мнение. И ще ти кажа нещо - Присвояването на чужд труд си е живо престъпление, скъпа.Ако не ме разбираш - твой проблем.
Не си създавай грешни впечатления за някого, съдейки по коментарите му в някакъв форум. Не си ми никаква, че да ти се обяснявам и т.н. Още по-малко ме интересува какво мислиш за мен... смешното е, че тълкуваш нещата погрешно и си измисляш простотии разни...
elito0o0o0 СТИГА ! Спрете и ти и LosingMyWay .
Ла финито.
Всички, които сте спамили се чувствайте предупредени без изключение. Дали една тема е полезна или не е работата на модератор да прецени, не на потребителите. Ако смятата, че дадена тема е безполезна, си има тема в раздел "Новини", където можете да пуснете сигнала и някой от нас да прецени. Това не е начинът.