От 2-3 години пръстите на ръцете и стъпалата ми непрекъснато са ледени.Даже ли лятото са безобразно студени.Ако има някой по запознат да пише, че като ходя на тренировки(баскетбол) пръстите на ръцете ме болят ужастно много.Благодаря предвартелно =}
имах същия проблем преди 2-3 години не съм вземал нищо защото лекаря ми каза че с възрастта това ще премине и така и стана сега сам на 18 и нямам такъв проблем дори и през зимата така че спокойно също така вземай повече витамини доста помагат особено за уросяване
Гледай да не се преОросиш
Иначи по темата, пробвай да ги загряваш повечко, не само пръстите, но и ръцете като цяло, може да помогне. В крайна сметка тук няма много лекари, така че отиди при ДжиПито ти и му разкажи.
Спазъм на кръвоносните съдове. Може да е от възрастта или съдова невроза или от преумора при много четене и учене. Може да се консултираш с кардиолог или съдов хирург. Трябват противоспазматични, спазмолитични вещества. Най-лесно е да опиташ с различни видове билков чай. Може да опиташ и с хапчета бусколизин или спазмалгон, които премахват спазмите.