- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Котката ми полудя..
Вчера отварям вратата и едно черно коте се шмугна. Много е готино и игриво. Решихме, че ще го запазиме. Проблема е там, че вече имаме едно коте и то от агресивните сиамки. Новото се казва Арти и е черно, а старото сиамката се казва Пипончо и е кафяво, черно и бяло. Арти е още бебе, сиг на няколко седмици. 5 пъто по-малък от Пипончо е. Решихме да ги запознаеме. И 2-те котета почнаха да си хъхкат. Миии ок оставихме ги за по-късно. Ама сега на Пипончо му стана нещо.. депресиран е. Нито контактува, нито мяука, нито яде нито нищо. Просто се завира в някой ъгъл и стои там по цял ден. Като я галиме все се оглежда все едно Арти ще дойде да я бие. (Пипончо е женско коте а Арти мъжко.. ще ги кастрираме). Какво да сторя? Много ми е мъчно за Пипонка![]()
Първоначално написано от Arterranes
Пробвал ли си да гушнеш Пипончо ?
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Да но е много странно коте. Постоянно е някво сгушкано и не се отпуска. Все едно мускулите му са свити 24/7. А сега след като дойде Арти е 2-3 пъти по зле.![]()
Мм.. аз Арти съм го виждал на вън. Ама понеже майката на Пипончо почина наскоро, сега цялото ми семейство си мисли, че тя се е преродила в Арти и си е дошла. Което ми се струва вярно може би, защото както си беше улично коте влезе в апартамента и се настани все едно е цар вътре
Все едно нищо лошо не може да му се случи. Има ни 100% доверие без нищо да сме му направили
![]()
Когато котенцето порасне ще се нормализират отношенията и няма да имат нищо против един-друг...особено като се разгонят. Всмисъл дай им малко време да свикнат един с друг.Може би и самият Пипончо да се чувства зле от факта че вече не е единственият котарак...Мисля че е така тъй като пък у нас има 3 котки![]()