- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Компютърна мания - немога да спра .. хелп
От известно време забелязвам, че се застоявам все повече и повече пред компа. Забравям за уроците и всичко останало. Карам се с наще за да стоя повече пред компа.. Също така забелязах, че очите ми са доста уморени.. и то доста. нищо чудно защото съм с старите монитори(като телевизор дет са) .. ии направо нз кво да правя.. немога просто така да спра.. ввсе компа ми е в главата вечер играя до късно, сутрин като се събудя първата ми мисъл е да включа компа... някъкви съвети
ПП: не ми казвайте "еми спри ве" защото това е все едно да кажеш на пристрастен пушач "спри да пушиш"
просто когато си на компа се сети за нещо друго което можеш да направиш стани и го направи послe пак си седни на компа (можеш да излезеш с приятели, да покараш колело, да свършиш нещо полезно вкъщи)
Аз няма да те призовавам да спреш , но поне си вземи LCD монитор да не ти вреди толкова![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Нали знаеш, че и LCD уврежда очитеПървоначално написано от K_O_L_E_V
. Вярно по-малко е от ЦРТ, но пак. Просто се ограничавай батка. Излизай с разни фрндс и така нататък.
За това написах "да не ти вреди толкова (колкото CRT ) "![]()
Имам решение на проблема на автора , подари си компа на мен и няма да имаш грижи![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Проблемът е в теб и само ти можеш да го решиш. Ние не можем да ти помогнем много, освен да ти кажем да излизаш по често и да четеш някакви книги.![]()
Some things are better left unsaid!
пробвай да маструбираш ама не пред компютъра !
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Първоначално написано от Jus7DreamBoy
ами може да помогне но не мисля че ще има голям ефект към пристрастяването му към компа
Ами... спри го ! и по-точно замести го с други занимания.
друг вариант: спри да играеш и се напъни да научиш нещо и да страниш от игри.
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Просто го залей с вода докато работи...
Е така без да изкашПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Always wanna play but never wanna loose
Смени си монитора. ЗА 300 лв няма смисъл да си разваляш очите. И от това отърване няма. Просто учи бързо и ефективно, за да имаш повече време за PC![]()
Кажи на ваще да ти вземат кабела за пц-то. Майка ми веднъж се ядоса, че не уча и ми го взе за около 3 седмици. И почнах да си уча уроците. След това наще ми върнаха кабела и сядах на компа само вечерта.. ама до късно
.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Пич знаеш ли защо компютъра ти уврежда очите? Не е толкова заради облъчването, колкото защото забравяш да мигаш...един вид очите ти се самоувреждатПървоначално написано от Lucho
not cool at all...
Ако ми го вземат ще им правя на ПУК и няма да уча, защото съм ОГРОМЕН инатПървоначално написано от RainbowGirl
![]()
Гръмни се тогава няма да седиш на компа ....
Always wanna play but never wanna loose
Естествено това си чиста мания и свикването с компютъра кара времето да лети, но в един момент ще усетиш невероятната скука когато нищо ново не се изнамира.Наистина открий други занимания.Мисли си, че това което ще свършиш (дори да е нещо съвсем безсмислено) е по-важно от стоенето пред компа.Машината няма да си купи крака и да избяга! Когато ти е необходимо просто ще те чака.Карай го спокойно.![]()
Вечно щастие? пф не съществува
Накарай майка ти да ти взима захранващия кабел и да не ти го дава колкото и да искаш![]()
Изтрий му уиндолса на компа ти.И кажи на ваште че имаш мания да не слагат уидолс.И така карай поне 2 месеца за да ти спре манията.Или кажи на ваще да сложат парола на пс-то.Да го ползваш само за по 1 час макс колкото да не отъпееш.
Не го спирай,просто си купи монитор и аз бях така но от както си взех LCD samsung монитор съм нарес очите и постоянно съм на компа![]()
![]()
Кефи ме и т'ва е но това по никакъв начин на влияе на даскалото и телосложението ми
![]()
Тази тема не е старичка понеже![]()