- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- къде се продава такава чанта??
кажете ми МОЛЯ ВИИИИ къде да си купя такава чанта >>> http://prikachi.com/images/683/2571683L.jpg само не ми казвайте, че по Илиянци или по Граф Игнатиев има, защото много търсих, но не намерих.. плсс кажетее![]()
![]()
Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )
еми до 20 лв![]()
плс кажете къде се продават много хора съм виждала с такива чанти ама аз немога да си намеря цяла София обиколихх
![]()
![]()
![]()
![]()
Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )
аз си взех горе-долу същата, точно за 20
Ще ти пиша след малко със снимка + адрес на магазин
лелел адски ти благодаряя..![]()
очаквам отговор
:P :P
еми аз искам кожена не е същатаиначе мерси все пак
![]()
еоо можее ли още някой да ми каже дали знае къде се продават такива чанти![]()
![]()
другаде?
не знам за чантата, но съм влюбена в жилетката<3
Хем кожена, хем до 20 лв. Как да стане тоя номер?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
в теранова по едно време имаше ама от плат![]()
Тая чанта и давам няколко дена живот!
На много места би трябвало да я има тази чанта..Поне в моя град , в почти всеки магазин има такава или нещо подобно , да не говоря , че и всяко 3-ро момиче е с такава
![]()
И мисля , че 20лв. ще са ти малко , отдели си поне 30лв![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
офф много искам такава чантаа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
малее точно такава чанта и аз си търся ... имаше в МАNGO за 5-лв, но нямаше черна, а аз не искам друг цвятЩе следя темата със сигурност
![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
5 ЛВ.Първоначално написано от HeavensMaiden
![]()
лелелеле наистина ли 5 левааа![]()
![]()
![]()
ако е толкова веднага отивам и си взимам само кажи къде се намира мангоо
![]()
![]()
Що не видиш в Сердика мол чувам,че постояно има евтини работи там.![]()
ами казаха ми, че в теранова има.. ще ходя тези дни и се надявам да са евтини![]()
![]()
И аз искам много такава чанта,но в Бургас не съм виждала.
Някой да знае дали я има в Бургас, и в кой магазин да търся?