.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Плодова диета

Зравейте !!! Някой спазвал ли е плодовата диета- само на плодове и чай с мед? Твърдо съм решена да я пробвам че имам доста да свалям...
    Има ли ефект и за колко време колко кг. сте сваляли ???

Супер фен Аватара на iPurple
    Аз съм я правила.
    За 6 дни свалих 6 кг. обаче понеже бях страшно гладна не направих захранване и качих 2 кг. но другите 4 си ги запазих.
    Зависи и от човека де, ако беше някой друг на мое място може би щеше да си качи всичките свалени кг. без захранване.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

И какви точно плодове яде?

Супер фен Аватара на iPurple
    Ми каквито имаше ддз то беше преди доста време..
    няма значение какви само трябва при едно ядене да не се смесват различни видове плодове.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

аз на пъво време съм решила да пия сутрин топла вода с мед и да ям ябълки а после и банани (знам че не са най-доброто решение при отслабване но страшно много обичам а и все пак са плод) и кам 18:00 часа като последно ядене ще ям по един грейпфрут, знам че много спомага за отслабването. Да се получи че наистина искам да отслабна ... ))

Супер фен Аватара на j_adore2
    Не съм я правила,но чувам добри отзиви.А какво включва захранването?
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Много ефикасно, но задължително се прави захранване след това.
    Повече инфо тук:
    http://www.zemianazaem.com/archives/70

Ами аз съм на 13 години,ще си навредя ли ако направя тази диета за 3-4 дена?

Голям фен Аватара на play23
    Килограми се свалят качествено с добра диета + тренировки, иначе ще свалиш повече мускулна маса отколкото мазнини, което предполагам е целта. Трябва да има чести хранения и да са балансирани, да ядеш само плодове определено не е добър избор. С глад не се отслабва качествено, това е един голям съвременен мит, а с 3-4 дена дори и седмици не очаквай големи резултати, зависи и разбира се колко килограма искаш да свалиш, но се иска постоянство.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от play23
    Килограми се свалят качествено с добра диета + тренировки, иначе ще свалиш повече мускулна маса отколкото мазнини, което предполагам е целта. Трябва да има чести хранения и да са балансирани, да ядеш само плодове определено не е добър избор. С глад не се отслабва качествено, това е един голям съвременен мит, а с 3-4 дена дори и седмици не очаквай големи резултати, зависи и разбира се колко килограма искаш да свалиш, но се иска постоянство.

Правя това веднъж на няколко месеца с цел пречистване. Абсолютно никога не ми е вредяло, не съм дебела, нямам нищо да свалям, просто исках да се пречистя от токсини. Напълно ефикасно и безвредно ако се направи и правилното захранване. За хората които имат наднормено тегло или някакви здравословни проблеми е чудесно. Не е само с цел отслабване, служи и за детоксикация на организма.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Почвам я от утре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си