- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Halloween
Здравейте! Искам да ви питам дали ще се маскирате тази година, преди организирали ли сте се в училище и ако сте какви костми сте си правили или копували ии.. така![]()
С 2-3 приятелки ще се правим на ''КОТКИ''WTF ?!?! Аз няма да участвам.
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Миналата година се маскирахме с една приятелка и тръгнахме по центъра :P Имаше доста преоблечени хора и беше страшно забавно. За тази година.. ще видим![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
аз ще се маскирам и с още няколко фр ще ходим за сладко по домовете и по магазините![]()
Не съм се маскирала до сега, нямам и желание. Миналата година и по-миналата имаше организирани "Хелоуин партита", но не ги посещавах. Сигурно и тази година ще има, но не ме кефи нещо този празник.![]()
Някои се маскират, обаче са доста смешни, много се вживяват.Иначе досега никога не съм се маскирала, тази година също няма да го направя.
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Първоначално написано от asdfjkfkklsdlslf
me2
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
+1Първоначално написано от ecstazy
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
DAMN! Колко затъпяват хората в последно време.Първоначално написано от gabeto323
Имаме попрнцип в училище, миналата година не отидох, тази мисля да видя за кво сатва дума, ама още не знам какво точон ще обличам.
Ще бъда като булката на чудовището на Франкенщайн,с шевове и зомбясъл вид.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Миналата годиина се събрахме деца и почнахме да обикаляме, беше страхотно много се забавлявахме особено когато ни откраднаха шапката на единн от нас ии ни искаха в замяна сладки хДД А тази годиина пак ще празнувамеще бъда като вещица ( банално, но хубавоо ^ ^ )
Да бяхме в Америка, да го празнуваме. Но аз мислех, че не сме. В Америка не са чували за България, ние и празниците им празнуваме. Колко жалко...Къде останаха българските обичаи, защо вече няма коледари например?
![]()
Хах .. Мойто училище е в една сграда с езиковата .. Cool .. И ще има някфо парти сигурно .. xD .. Може и да ида, ама няма да се правя на клоун .. xD
Всяко лято има своята история . . . < 3
ами например защото са по-интересни..коледарите вече са : една група циганета дето ти пея "уж" няква песен измислена на момента и после ходят да си купуват цигарки ..Първоначално написано от vesito13
![]()
Tц, няма да празнувам, пък кво остава за костюм.. лично за мен - ама адкси тъп празник :Д
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Пфф тва не е бъларски празник....Ама е забавно да си сложиш маска и да се праиш на шут-после поне никой не те познава![]()
Аз ще го празнувам,в училище ще се събираме и който ще ходи задължително трябва да е с костюм.Обаче,за жалост аз не знам как да се маскирамминалата година бях като вещица
тази година искам да съм кървавата булка,но не знам с какво да нацапам роклята на майка ми
трябва да е нещо приличащо на кръв и в същото време да се испере след това
МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ!!
![]()
тва пък ако го измислят в даскало... ше се самообеся!Първоначално написано от gabeto323
Измислени и езически празници не празнувам!![]()
То нашите,че са много по-добриии.Първоначално написано от programings
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Еми като българин и християнин се придържам към нашите си празници!