.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Halloween

Halloween

Здравейте! Искам да ви питам дали ще се маскирате тази година, преди организирали ли сте се в училище и ако сте какви костми сте си правили или копували ии.. така

С 2-3 приятелки ще се правим на ''КОТКИ'' WTF ?!?! Аз няма да участвам.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на ameli
    Миналата година се маскирахме с една приятелка и тръгнахме по центъра :P Имаше доста преоблечени хора и беше страшно забавно. За тази година.. ще видим
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на purple00
    аз ще се маскирам и с още няколко фр ще ходим за сладко по домовете и по магазините

Град
    around the world !
    Не съм се маскирала до сега, нямам и желание. Миналата година и по-миналата имаше организирани "Хелоуин партита", но не ги посещавах. Сигурно и тази година ще има, но не ме кефи нещо този празник.

Някои се маскират, обаче са доста смешни, много се вживяват. Иначе досега никога не съм се маскирала, тази година също няма да го направя.
    you can't make people love you.
    you can make them fear you.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от asdfjkfkklsdlslf
    Някои се маскират, обаче са доста смешни, много се вживяват. Иначе досега никога не съм се маскирала, тази година също няма да го направя.
    me2
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Голям фен Аватара на king95
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Цитирай Първоначално написано от asdfjkfkklsdlslf
    me2
    +1
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Супер фен Аватара на WaterLilly

Re: Halloween

Цитирай Първоначално написано от gabeto323
    копували
    DAMN! Колко затъпяват хората в последно време.

Имаме попрнцип в училище, миналата година не отидох, тази мисля да видя за кво сатва дума, ама още не знам какво точон ще обличам.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ще бъда като булката на чудовището на Франкенщайн,с шевове и зомбясъл вид.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Миналата годиина се събрахме деца и почнахме да обикаляме, беше страхотно много се забавлявахме особено когато ни откраднаха шапката на единн от нас ии ни искаха в замяна сладки хДД А тази годиина пак ще празнуваме ще бъда като вещица ( банално, но хубавоо ^ ^ )

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Да бяхме в Америка, да го празнуваме. Но аз мислех, че не сме. В Америка не са чували за България, ние и празниците им празнуваме. Колко жалко... Къде останаха българските обичаи, защо вече няма коледари например?

Хах .. Мойто училище е в една сграда с езиковата .. Cool .. И ще има някфо парти сигурно .. xD .. Може и да ида, ама няма да се правя на клоун .. xD
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Да бяхме в Америка, да го празнуваме. Но аз мислех, че не сме. В Америка не са чували за България, ние и празниците им празнуваме. Колко жалко... Къде останаха българските обичаи, защо вече няма коледари например?
    ами например защото са по-интересни..коледарите вече са : една група циганета дето ти пея "уж" няква песен измислена на момента и после ходят да си купуват цигарки ..

Tц, няма да празнувам, пък кво остава за костюм.. лично за мен - ама адкси тъп празник :Д
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Град
    София
    Пфф тва не е бъларски празник....Ама е забавно да си сложиш маска и да се праиш на шут-после поне никой не те познава

Аз ще го празнувам,в училище ще се събираме и който ще ходи задължително трябва да е с костюм.Обаче,за жалост аз не знам как да се маскирам миналата година бях като вещица тази година искам да съм кървавата булка,но не знам с какво да нацапам роклята на майка ми трябва да е нещо приличащо на кръв и в същото време да се испере след това МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ!!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Halloween

Цитирай Първоначално написано от gabeto323
    Здравейте! Искам да ви питам дали ще се маскирате тази година, преди организирали ли сте се в училище и ако сте какви костми сте си правили или копували ии.. така
    тва пък ако го измислят в даскало... ше се самообеся!

Измислени и езически празници не празнувам!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от programings
    Измислени и езически празници не празнувам!
    То нашите,че са много по-добриии.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Еми като българин и християнин се придържам към нашите си празници!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си