- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най-добър китарист
Dimebag Darrell Lance Abbott - бивш китарист на Pantera. Пантера са ми любима група, но не това е причината той да ми е любимият китарист, даже може да се каже че е обратното. Когато ставя въпрос за велик китарист, музикант, човек просто нямам място за съмнение, Дайм е уникален. Супер голям пич, никой който го е познавал не е казал лоша дума за него. А като китарист.. Той е един от музикантите, които мога да седя и да слушам с часове, просто да се възхищавам за всеки звук. Рифовете, солата му.. Няма негова песен която да не ми хареса, някое соло което да ми омръзне да слушам. Голям талант.. А те за жалост често си отиват рано, какъвто е и неговият случай. Застрелян е по време на концерт 2004 и умира на 38. Въпреки това все още е един от най-добрите. И дам, Кърк е наистина добър, особено в трашърските години на Металика. В Exodus също супер много ми харесва.
ПП: Ако някой все още не знае, когато става въпрос за музика имам навика да се увличам маалко, така че направо ще постна клипа за да се добие по-ясна представа.
http://www.youtube.com/watch?v=BFSzXnTtObY
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on