- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без удоволствие защо ?
ако и на гаджето ти му е за сефте проблемите вече са на лице![]()
+1 !!!!!Първоначално написано от ScarletBite
Running is my drug and I am overdosed ..
Може все още да не се отпускаш достатъчно, пък и трябва малко време партниора ти на разбере кое ти харесва.
Не съм съгласна.Първоначално написано от DarkKisss
Лейди Кейси, отчайваш ме, честно... как 2 години? Че аз ако две години не изпитвам нищо, има ли смисъл да продължавам?
Първоначално написано от mishonka914
НЕ ПРАВИ секс и ще изпитваш удоволствие с краставицата![]()
![]()
Въпреки ,че получи само положителни и успокоителни коментари мисля ,че трябва да знаеш нещо което може би ще те притесни.
Не знам дали знаеш , но има жени които се определят като "Фригидни".
Фригидността при жените се изразява с това , че не могат да получат оргазъм , дори съм чел ,че винаги изпитват болка при проникване. но това засяга относително малка част от жените , така ,че не си набивай филма ,че си такава въпреки ,че има такава вероятност. Според мен проблема е в това ,че си още малка и от скоро водиш полов живот и тялото е още в поцес на развитие . Може и проблема да е в партнйора ти. Една жена не може да изпитва удоволстве със всеки мъж. Дори четох в един форум за една жена която от 10 години живее с мъж с когото не изпитва оргазъм , въпреки това ,че го обича и изглежда добре, а изпитвала оргазъм само като се самозадоволява. Друга вероятна причина да не се кефиш е може би това , че се притесняваш от нещо по време на секса. Например от болести , бреммност или се притесняваш ,че секса няма да протече гладко и това ти пречи да се отпуснеш. Ако пък нямаш въобще никакво желание да правиш секс , а го правиш само по задължение няма как да ти достави удоволствие. Но ако го правиш с мерак ,а в същото време не изпитваш нищо, най вероятно проблема е в главата ти.....просто се отпусни , бъди с положителна нагласа не си набивай разни филми ,че може да възникнат фалове.
и накрая за обобщение: Проблема е в Главата ти , Годините , Приятеля ти или просто си фригидна. След вереме сама ще си дадеш сметка от каде произлиза всичко. Единстевно ти можеш да откриеш какъв е проблема....ние във форума не знаем какво всъщност се случва с теб за да ти поставим диагноза......мога само да ти пожелая нещата да се оправят.![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
^![]()
Вземи прочети. Фригидна е жена (може и да е мъж бту), която не изпитва полова възбуда (което е различно от оргазъм), което прераства в отвращение от секса като акт!
Това, че не може да изпитва оргазъм (засега), не я прави фригидна!