.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    ако и на гаджето ти му е за сефте проблемите вече са на лице

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Нормално е.

Удоволствието е в главите ни. Настрой се емоционално и ще започне да ти харесва.
    +1 !!!!!
    Running is my drug and I am overdosed ..

Супер фен Аватара на radeberger
    Може все още да не се отпускаш достатъчно, пък и трябва малко време партниора ти на разбере кое ти харесва.

Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Цитирай Първоначално написано от enjoyth3lif3
    Аз имам абсолютно същия проблем !!!!!
    Ще имате, като сте на по 13-14 години и не сте готови.
    По темата само мога да кажа, че ми трябваха 2 години секс и чак на третата да изпитам удоволствие. Трябва време, опит и добър партньор.
    +1

Само че при мен беше една година.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Нормално е.

Удоволствието е в главите ни. Настрой се емоционално и ще започне да ти харесва.
    +1 !!!!!
    Не съм съгласна.
    Лейди Кейси, отчайваш ме, честно... как 2 години? Че аз ако две години не изпитвам нищо, има ли смисъл да продължавам?

Re: Секс без удоволствие защо ?

Цитирай Първоначално написано от mishonka914
    Здравейте! момиче на 15 съм и имам малък проблем на който бих се радвала ако ми отговорите. С приятеля ми сме заедно от 9 месеца и за пръв път правихме секс преди 2 седмици. Всичко си беше нормално и имаше кръв и ме заболя малко и затова решихме на другия ден да продължим. Но и на другия ден пак същото пак ме болеше и до сега пак пробваме и болката малко по малко изчезва но няма удоволствие. В кого е проблема. Имали ли сте такива случаи ? Вече не ме боли но и не чувствам никакво удоволствие в правенето на секс защо ?[/i]

НЕ ПРАВИ секс и ще изпитваш удоволствие с краставицата

При всички е така в начало! След време всичко ще се оправи, просто това е липса на опит! \/

Фен
    Град
    Дряново
    Въпреки ,че получи само положителни и успокоителни коментари мисля ,че трябва да знаеш нещо което може би ще те притесни.
    Не знам дали знаеш , но има жени които се определят като "Фригидни".
    Фригидността при жените се изразява с това , че не могат да получат оргазъм , дори съм чел ,че винаги изпитват болка при проникване. но това засяга относително малка част от жените , така ,че не си набивай филма ,че си такава въпреки ,че има такава вероятност. Според мен проблема е в това ,че си още малка и от скоро водиш полов живот и тялото е още в поцес на развитие . Може и проблема да е в партнйора ти. Една жена не може да изпитва удоволстве със всеки мъж. Дори четох в един форум за една жена която от 10 години живее с мъж с когото не изпитва оргазъм , въпреки това ,че го обича и изглежда добре, а изпитвала оргазъм само като се самозадоволява. Друга вероятна причина да не се кефиш е може би това , че се притесняваш от нещо по време на секса. Например от болести , бреммност или се притесняваш ,че секса няма да протече гладко и това ти пречи да се отпуснеш. Ако пък нямаш въобще никакво желание да правиш секс , а го правиш само по задължение няма как да ти достави удоволствие. Но ако го правиш с мерак ,а в същото време не изпитваш нищо, най вероятно проблема е в главата ти.....просто се отпусни , бъди с положителна нагласа не си набивай разни филми ,че може да възникнат фалове.

и накрая за обобщение: Проблема е в Главата ти , Годините , Приятеля ти или просто си фригидна. След вереме сама ще си дадеш сметка от каде произлиза всичко. Единстевно ти можеш да откриеш какъв е проблема....ние във форума не знаем какво всъщност се случва с теб за да ти поставим диагноза......мога само да ти пожелая нещата да се оправят.
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

anonymous708973
    Guest
    ^
    Вземи прочети. Фригидна е жена (може и да е мъж бту), която не изпитва полова възбуда (което е различно от оргазъм), което прераства в отвращение от секса като акт!
    Това, че не може да изпитва оргазъм (засега), не я прави фригидна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си