- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плодова диета
Зравейте !!! Някой спазвал ли е плодовата диета- само на плодове и чай с мед? Твърдо съм решена да я пробвам че имам доста да свалям...
Има ли ефект и за колко време колко кг. сте сваляли ???
Аз съм я правила.
За 6 дни свалих 6 кг. обаче понеже бях страшно гладна не направих захранване и качих 2 кг. но другите 4 си ги запазих.
Зависи и от човека де, ако беше някой друг на мое място може би щеше да си качи всичките свалени кг. без захранване.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Ми каквито имаше ддз то беше преди доста време..
няма значение какви само трябва при едно ядене да не се смесват различни видове плодове.
Fall down seven times..
Stand up eight.
аз на пъво време съм решила да пия сутрин топла вода с мед и да ям ябълки а после и банани (знам че не са най-доброто решение при отслабване но страшно много обичам а и все пак са плод) и кам 18:00 часа като последно ядене ще ям по един грейпфрут, знам че много спомага за отслабването. Да се получи че наистина искам да отслабна ...))
Не съм я правила,но чувам добри отзиви.А какво включва захранването?
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Много ефикасно, но задължително се прави захранване след това.
Повече инфо тук:
http://www.zemianazaem.com/archives/70
Ами аз съм на 13 години,ще си навредя ли ако направя тази диета за 3-4 дена?
Килограми се свалят качествено с добра диета + тренировки, иначе ще свалиш повече мускулна маса отколкото мазнини, което предполагам е целта. Трябва да има чести хранения и да са балансирани, да ядеш само плодове определено не е добър избор. С глад не се отслабва качествено, това е един голям съвременен мит, а с 3-4 дена дори и седмици не очаквай големи резултати, зависи и разбира се колко килограма искаш да свалиш, но се иска постоянство.
Първоначално написано от play23
Правя това веднъж на няколко месеца с цел пречистване. Абсолютно никога не ми е вредяло, не съм дебела, нямам нищо да свалям, просто исках да се пречистя от токсини. Напълно ефикасно и безвредно ако се направи и правилното захранване. За хората които имат наднормено тегло или някакви здравословни проблеми е чудесно. Не е само с цел отслабване, служи и за детоксикация на организма.